Çankaya'da son kullanma tarihi geçmiş et ürünlerine el konuldu

Çankaya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne bağlı Gece Denetim ve Nöbetçi Komiserliği ekipleri düzenledikleri operasyonlarla vatandaşların sağlığını hiçe s

Çankaya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne bağlı Gece Denetim ve Nöbetçi Komiserliği ekipleri düzenledikleri operasyonlarla vatandaşların sağlığını hiçe sayanlara göz açtırmıyor.

Çankaya'daki büyük marketlerden biri hakkında vatandaşlardan gelen şikayeti değerlendirerek ani bir baskın yapan zabıta ekipleri, karşılaştıkları 58 kilo bozuk ürüne el koydu. Son kullanma tarihi geçtiği için bozulmuş olan sucuk, salam, sosis gibi et ürünleri vatandaşlara satılmak üzere hazırlanmış olarak yakalandı. El konulan mallara, zabıta ekipleri ile birlikte hareket eden Veteriner Müdürlüğü Gıda Denetim Ekiplerince imha tutanağı düzenlendi.

Belediye yetkilileri, Çankaya'daki süpermarketler başta olmak üzere gıda ürünleri satan işyerlerine yönelik denetimlerin düzenli olarak sürdüğünü, duyarlı vatandaşlardan gelen şikayetleri de anında değerlendirdiklerini belirttiler. Halkın sağlığıyla oynanmasına asla izin vermeyiz diyen yetkililer, vatandaşların 230 75 51 ve 231 38 03 numaralı telefonlardan 24 saat ihbar ve şikayetlerini Çankaya Belediyesi'ne bildirmelerini istediler. Ayrıca, belediye çalışmaları ve Çankaya ile ilgili tüm şikayetlerini de 444 06 01 numaralı Çankaya Çözüm Merkezi'ni arayarak bildirebilecekleri ifade edildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile