Çankiri'daki Kazada Hayatini Kaybedenler Ordu'da Topraga Verildi

Çankiri'daki Kazada Hayatini Kaybedenler Ordu'da Topraga Verildi

Çankiri’nin Çerkes ilçesinde tirin otomobilin üzerine devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasinda kaybeden 4 kisi, Ordu’da topraga verildi.

Kaza, dün (30 Mart 2024) sabah saatlerinde Çankiri’nin Çerkes ilçesi D100 karayolu Karabük sinirinda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 31 Mart seçimlerinde oy kullanmak için memleketleri Ordu’ya dogru hareket eden ailenin bulundugu 16 ADB 879 plakali hafif ticari araç kaza yapti. Polis ekiplerinin güvenlik önlemi aldigi sirada Çerkes istikametinde seyir halinde olan yabanci uyruklu Y.D. idaresindeki tir, duramayarak yol kenarindaki istinat duvarina çarparak hafif ticari aracin üzerine devrildi. Kazada polis memurlari D.G. ve B.K. ile tir sürücüsü S.N., hafif ticari araçta bulunan Mehmet Adem (55), babasi Abdurrahman Adem (77), annesi Tokezban Adem (77) ve kiz kardesi Yurdagül Dovan (41) olay yerinde hayatini kaybetti.

Olay yerinde Cumhuriyet savcisi ve olay yeri inceleme ekipleri tarafindan yapilan incelemelerin ardindan hayatini kaybeden vatandaslarin cenazeleri, morga kaldirildi.

Kazada hayatini kaybeden Abdurrahman Adem ve Tokezban Adem çifti ile çocuklari Mehmet Adem ve Yurdagül Dovan’in cenazeleri yakinlari tarafindan morgdan alinarak, memleketleri Ordu’nun Kabatas ilçesine getirildi.

4 kisi için ilçenin Alankent Mahallesi’ndeki cami avlusunda cenaze töreni düzenlendi.

Burada kilinan cenaze namazinin ardindan cenazeler, ayni mahalledeki aile kabristanligina defnedildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile