Çankırı Sordu, Çocuklar Yanıtladı

Çankırı Sordu, Çocuklar Yanıtladı

Mardin’in Derik ilçesinde düzenlenen iftar yemeğine katılan AK Parti Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı’nın, İhlas Haber Ajansı mikrofonunu alarak, çocuklarla röportaj yapması, programa katılanlara keyifli anlar yaşattı. Çocuklar, Çankırı’nın “Siyasetçi olmak ister misiniz?” sorusuna “Hayır” yanıtı verdi.

Derik Kaymakamlığı ve Belediyesince, iftar programı düzenlendi.

Programa, AK Parti Mardin Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, İlçe Kaymakamı Hakan Kafkas, 22. Dönem Mardin Milletvekili Süleyman Bölünmez, ilçe protokolü, bazı sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Programda konuşan Çankırı, Derik halkı ile oldukları için çok mutlu olduklarını belirterek, “Derik her zaman yanımızda olmuştur. Kayyum belediyelerin gelmesi ile beraber insanlarımıza verdiğimiz hizmet ile aradaki fark anlaşılmıştır. Köylerimize ziyaretleri yaptık. Vatandaşımızın taleplerini aldık. En kısa sürede eksiklikleri gidereceğiz. Biz birliğimizi, beraberliğimizi koruyup dik durup, bizleri bölmek isteyenlere müsaade etmeyeceğiz” dedi.

Çankırı, daha sonra, İHA mikrofonunu alarak, iftar programına katılan çocuklarla röportaj yaptı. Eğlenceli dakikaların yaşandığı röportajda, Çankırı’nın “Siyasetçi olmak ister misiniz?” sorusuna, çocuklar “Hayır” yanıtı vererek, ağırlıklı olarak hukukçu ve bankacı olmak istediklerini söyledi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile