Canpolat Makam Koltugunu Küçük Halit'e Devretti

Canpolat Makam Koltugunu Küçük Halit'e Devretti

Haliliye Belediye Baskani Mehmet Canpolat, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami dolayisiyla makamini 8 yasindaki Halit Pasa Demirbilek’e devretti.

Haliliye Belediye Baskani Mehmet Canpolat, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami dolayisiyla makam koltugunu GAP Ilkokulu ögrencisi 8 yasindaki Halit Pasa Demirbilek’e teslim etti.

23 Nisan’da geleneksel hale gelen çocuklarin temsili olarak yönetici koltuguna oturmalari töreninde Haliliye Belediye Baskanligi makamina oturan temsili Baskan Halit Pasa Demirbilek, Özel Kalem Müdürünü yanina çagirarak, programlar ve yapilacak çalismalarla ilgili bilgi istedi. Bekleyen evraklari da imzalayan temsili Baskan Demirbilek, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramini kutlayarak, makam koltugunu kendisine teslim eden Canpolat’a tesekkür etti. Canpolat’a talimatlarini ileten temsili Baskan Demirbilek, yesil alan ve geri dönüsüm faaliyetlerinin artirilmasi konularina dikkat çekti.

Göreve geldikleri günden bu yana hem yesil alan hem geri dönüsüm çalismalarina önem verdiklerini ifade eden Canpolat, “Bugün 23 Nisan Türkiye Cumhuriyetinde Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami. Gençligimiz, gelecegimiz, yarinlarimizin teminati olan çocuklarimizin ben de bu vesile ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramini kutluyorum. Insallah hep birlikte iyi bir neslin yetismesi ile gelecegimiz emin ellerde olacaktir. 23 Nisan olmasi münasebetiyle bugün baskanlik koltugumuzu Pasa’ya biraktik. O da gerçekten çok ciddi talimatlar verdi. Hem sifir atik konusundaki çevre duyarliligina olan önemden bahsetti, hem ayni yesil alanlarin sayisinin ve miktarinin artirilmasi. Bunlar ilk göreve geldigimiz günden beri bizlerin en temel maddeleridir. Hem yesil alan miktarinda, yaklasik 30’un üzerinde parkin sayisini arttirdik. Sifir atik belgesine sahip çevre bilinci anlaminda ilk sifir atik belgesini alan belediye olduk. Okulla ilgili hususta da her zaman, her platformda milli egitim camiasinin, ögrencilerimizin, ailelerimizin ve ögretmelerimizin yaninda yer aldik. Bu hususla ilgili tüm okullara nasil ki yardimimiz oldu, elimiz uzandiysa baskanin okuluna da boya yardiminda bulunacagimizi ifade eder, saygilar sunarim" diye konustu.

Canpolat, temsili Baskan Demirbilek ve ögretmenler ile hatira fotografi çektirdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile