Canpolat Parke Çalismalarini Inceledi

Canpolat Parke Çalismalarini Inceledi

Haliliye Belediye Baskani Mehmet Canpolat Sair Nabi Mahallesinde devam eden parke çalismalarini inceleyerek vatandaslarla görüstü.

Haliliye Belediye Basani Mehmet Canpolat ilçede yürütülen çalismalari yerinde incelemeye ve vatandaslarla bir araya gelmeye devam ediyor. Son olarak Sair Nabi Mahallesine giden Canpolat’a, Belediye Baskan Yardimcisi Mehmet Aslan ve Mahalle Muhtari Hüseyin Çiçek eslik etti. Haliliye Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü ekipleri, Tedas ekipleri tarafindan elektrik hatlarinin yer altina alindigi sokaklarda çalisma baslatti. Canpolat çalismalari yerinde inceleyerek teknik ekipten bilgi aldi. Mahallede devam eden çalismalarin kisa sürede tamamlanacagini aktaran Canpolat açiklamasinda, "Sair Nabi Mahallemizdeyiz. Degerli muhtarimizi ve burada ki hazirunu ziyaret ettik. Ayni zaman su anda Sair Nabi Mahallesinde Tedasin havada ki tellerin yer altina alma çalismasi var, haliyle burada kaldirim ve yollarda deforme ve bozulmalar olusmustu. Bu nedenle Tedasin teller ve kablolarla ilgili islemlerini bitirmis oldugu sokaklara Haliliye Belediyesi olarak iki ekip olarak buraya girdik. Sair Nabi Mahallemizdeki bozulan yollarimizi, bozulan kaldirimlarimizi Haliliye Belediyesine bagli ekiplerimiz bir an önce düzeltip vatandaslarimizin tekrar hizmetine sunacaklar. Sonuçta Tedas ve elektrik ile ilgili olan kisimda mahallemiz için çok çok önemli o nedenle bu yatirimi bizde istedik ve sonrasinda bozulan yollarimiz ve kaldirimlarimizi bir an önce düzeltip vatandaslarimizin hizmetine sunacagiz. Mahallelimizin göstermis oldugu ilgiden, alakadan, özveriden dolayi tesekkür ediyorum."

Sair Nabi Mahalle Muhtari Hüseyin Çiçek ise çalismalardan dolayi memnun olduklarini ifade ederken Campolat ve ekibine tesekkürlerini iletti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile