Canpolat'tan Spor Alaninda Önemli Yatirim

Canpolat'tan Spor Alaninda Önemli Yatirim

Haliliye Belediye Baskani Mehmet Canpolat, ilçede gençlerin spor aliskanliklari kazanmasi amaciyla merkez ve kirsal mahallelere 21 semt sahasi kazandirdi.

Haliliye Belediye Baskani Mehmet Canpolat’in spora ve sporcuya önem verilmesi yönündeki talimatlariyla ilçeye kazandirilan 21 adet sentetik hali saha, gençlerin spordaki yeni adresi oluyor. Hayatin her alaninda vatandaslara dokunacak eserler ve projeler sunan Haliliye Belediyesi’nin gençlerin hizmetine sundugu semt sahalari, mahallelerin sosyal donati alani ihtiyaçlarini da karsiliyor.

Mahallelerde yapilan tespitlerin ardindan ihtiyaca yönelik 21 mahallede yükselen semt sahalari projeleri, sporla tanisma firsati bulan gençlerle dolup tasiyor. Semt sahalariyla gençlerin hem sportif faaliyetlere yönelmesi hem de saglikli kalmalari hedefleniyor. Kisa süre içerisinde hizmete sunulan semt sahalariyla gençlerin yaz tatilini spora geçirdigini ve mahallelerindeki ihtiyaçlarin tamamlandigini belirten mahalle muhtarlari, Canpolat’a ve Haliliye Belediyesine tesekkür etti.

Proje çerçevesinde Devteysti, Karsiyaka, Konuklu, Çamlidere, Uluhan, Dikme, Diktas, Konak, Köse, Payamli, Üçkonak, Yenisu, Asagikoymat, Boydere, Dagetegi, Göktepe, Kengerli, Taslica, Yedikuyu, Yukariakören Mahalleleri ve Zeytin Dali Kampüsüne modern semt sahalari kazandirildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile