Cansın Mankenlerle Geldi

Cansın Mankenlerle Geldi

Bir süre önce “fuhuşa teşvik” ettiği iddiasıyla gözaltına alınıp, 5 gün sonra serbest bırakılan Ramazzo Roma düzenlediği basın toplantısında ilk kez konuştu.

Modacı Ramazzo Roma, Ceylan Intercontinental Konferans Salonu' nda düzenlediği basın toplantısına, “Mankenleri satıyor!” iddialarına karşılık 'Benim işim moda!'diyerek cansız mankenlerle geldi.

Toplantıda konuşma yapan Avukat Evrim Karayol, 'Suçluluğu bir yargı hükmüne bağlanana kadar kişinin masumiyeti esastır ve soruşturma evresi gizlidir. Bizim Türk adaletine güvenimiz sonsuzdur.'dedi.

Başarısını hazmedemeyen kişilerin bunları yaptırdığını ifade eden Gürcü Modacı, 'Benim titizlikle sürdürdüğüm başarımı hazmedemeyen bazı kişiler bunu yaptı. Üç kişiden şüpheleniyorum. Bu kişilerden ikisi Azeri, biri Türk. Bana iftira atanlarla savaşacağım. Kimseden korkmuyorum.” dedi.

Tarkan ile ilgili bir şey yapmadım!Tarkan ile çekilmiş fotoğraflarının basına sızmasına da değinen Ramazzo Roma, “Fotoğrafları, Azerbaycanlı bir magazin muhabirinin çektiğini” söyledi. Ramazzo Roma, Tarkan' la samimiyetinin olmadığını ifade ederek, 'Tarkan ile ilgili hiçbir çalışma yapmadım; ama kendisi çok beğendiğim bir sanatçıdır. Tarkan tabii ki büyük bir yıldız. Bu haberlerden rahatsız olmuş, ben olsam ben de rahatsız olurdum'dedi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile