Çapacızade İlkokuluna Karakartallardan Destek

Çapacızade İlkokuluna Karakartallardan Destek

İstanbul’da faaliyet gösteren 1903 Karakartallar Derneği, İzmir Ödemiş ilçesindeki Çapacızade İlkokuluna yardım eli uzattı.

İstanbul’dan Ödemiş’e gelen Karakartallar Dernek Başkanı Cengiz Sarıkaya ve yönetim kurulu üyeleri, bazı yardımlar yaptığı Çapacızade İlkokulu öğrencileriyle okul bahçesinde düzenlenen programda bir araya geldi. Tüm öğrencilere Beşiktaş forması hediye eden dernek üyelerine, İzmir Beşiktaşlılar Derneği ile Ödemiş Beşiktaşlılar Derneği de destek verdi. Okul Müdürü Ayhan Sümengen, katkılarından dolayı dernek yönetimine teşekkür etti. 1903 Karakartallar Derneği Başkanı Cengiz Sarıkaya ise şu açıklamayı yaptı:

"Ödemiş’te ve öğrencilerle olmaktan duyduğumuz memnuniyeti ifade etmek istiyorum. Dernek olarak eğitime olan katkılarımızı her daim sürdürmeye devam ediyoruz. Bugünde İzmir Ödemiş’te Çapacızade İlkokulunda sizlerle birlikte olmaktan mutluyuz. Okul müdürümüz bize ulaştığında bizde elimizdeki imkanlarımız doğrultusunda yardım elimizi uzatmaya çalıştık. Müdürümüze de teşekkür ediyorum. Tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum" dedi.

Programda öğrencilerin hazırladıkları halk oyunları gösterisi de ayrı bir renk kattı. Gerçekleştirilen etkinliğe, İlçe Emniyet Müdürü Ramazan Çankaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat İçel, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Cafer Cebeci, şube müdürleri, okul müdürleri ve çok sayıda veli katıldı.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile