‘Çapraz Bağlar’ Futbola Bağlayacak

Yeni yayın dönemine iddialı hazırlanan televizyon kanallarından biri olan Kanal 7’de yepyeni bir futbol programı ile izleyicisinin huzuruna çıkmaya hazırlanıyor.

Çapraz Bağlar adını taşıyan programın sunumunu Mustafa Ekşi gerçekleştirecek. Programda Harun Şen, spor dünyasının tanıdık isimleriyle yapacağı röportajlarla yer alacak. Spor dünyasının duayen isimlerinden Ümit Aktan‘ın yorumlarıyla katılacağı, futbol dünyasına yeni bir soluk getirecek futbol analiz Çapraz Bağlar 21 Ağustos 2012 Salı günü 23.30’da başlayacak ve her hafta salı günü aynı saatte ekranlara gelecek.

Kanal 7'den yapılan açıklamada programın içeriği ile ilgili olarak, "Futbol dünyasına farklı yönlerden bakış açıları sunacak olan spor programı ‘Çapraz Bağlar’ her hafta zengin içeriğiyle sporun renkli dünyasının kapılarını aralayacak. Televizyon dünyasının duayen spor spikerlerinden Ümit Aktan’ın yorumlarıyla katılacağı program futbol dünyasına yeni bir soluk getirecek." ifadeleri kullanılırken, detaylar hakkında şu bilgiler verildi:"Haftanın tartışılan konularıyla ilgili tamamen farklı görüşlerin yer aldığı ‘Zıt Kutup’ bölümünde spor dünyasının önde gelen isimleriyle yapılan röportajlar ekranlara gelecek. Daha önce 90 dakikayı defalarca deneyimlemiş eski milli futbolculardan 90 saniyelik haftanın özetinin geçileceği ‘90 Saniye’ hafızaları tazeleyecek.

Yalnız Türk futbolunu değil Avrupa liglerini de ekrana taşıyacak programda Almanya, Fransa, Hollanda liglerinde öne çıkan maçların özetlerinin ve analizlerinin yer aldığı ‘Futbol Avrupa’ bölümüyle futbol severleri spora doyuracak. Zaman zaman futbol dünyasının seçkin isimlerinin de konuk olacağı programda pek çok farklı ses ve fikir yer bulacak."Futbol programlarına yeni bir soluk getirme iddiasıyla hazırlanan Çapraz Bağlar programının hedefi önceden tüketilmiş haberlerle değil, ayrıntılara önem vererek futbolun keşfedilmemiş dokularını bulup temas etmek. Çapraz Bağlar, programını izleyenlerin “böylesi de yapılabiliyormuş” diyeceği bir program olma iddiasıyla Kanal 7 ekranlarında izleyicilerle buluşacağı da iddia edilirken, şu ayrıntılara da yer verildi:"Futbol, hakemin düdüğüyle başlayıp yine hakemin düdüğüyle biten bir oyun değil, pazartesiden pazara soluksuz devam eder, yeter ki “Çapraz Bağlar” kopmasın.

Spora yeni bir seyir heyecanı getirecek olan ‘Çapraz Bağlar’ 21 Ağustos 2012 tarihinden itibaren her Salı 23.30’da Kanal 7 ekranlarında izleyicisiyle buluşacak.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile