Caprice Gold Sahipleri Tapularını Törenle Aldı

Caprice Gold Sahipleri Tapularını Törenle Aldı

Avrupa`nın en büyük kent oteli olarak bu yıl içinde hizmete açılması
planlanan Caprice Gold Bayrampaşa`da 7 binden fazla devre mülk sahibi, törenle tapularını aldı.

  " 5 yılda kendini ödeyen , dünyanın en karlı yatırımı " olarak lanse edilen proje , gerek konsept , gerek inşaat ve gerekse de pazarlama açısından pek çok dünyada ilklere öncülük eden Capice Gold`un tapu teslim töreni yapıldı .

Törende konuşan , JETPA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fadıl Akgündüz , " Caprice Gold ile dünya otelcilik ve turizm konseptinde dünyada ilkleri gerçekleştirdik " dedi . Gündüz , " İngiliz Broadway Malyan Firmasının projesini üstlendiği Caprice Gold kullanılan malzeme kalitesi ve inşaat teknolojisiyle , bittiğinde dünyanın en sağlam binası olacak . Ayrıca saray odalarının devre mülk biçiminde satışı ile , Caprice yine hem pazarlama ve satış , hem de yatırım anlamında birçok ilki beraberinde getiriyor . Vergisiz , masrafsız , aidatsız kira geliri garantisi ile yatırımcıya herhangibir gayrimenkul yatırımından kat kat fazla avantajlı getiri sunan Caprice Gold , sadece büyük yatırımcılara değil , küçük yatırımcılara da ellerindeki nakiti en iyi biçimde değerlendirme seçenekleri sunmuş oldu " dedi

7 binden fazla devre mülkün satışının gerçekleştiğini belirten Akgündüz şunları söyled , " 320milyon liradan fazla yatırım finansmanı da sağlanan Proje bittiğinde , Türkiye sadece Avrupa`nın en büyük kent oteline değil , ultra lüks bir saray olacak . `Gezilmek için değil , yaşanmak için saray`anlayışı ile inşaatı süren Caprice Gold , uluslararası düzeyde de ülkemizin gururu olmayı hedefliyor . Caprice Gold , dünyada ilk kez , sadece oda ücretini ödeyen misafirine odanın yanı sıra , her biri ayrı ayrı fiyatlandırılan 1 otomobil ve 1 Saray hizmet paketini ücretsiz olarak sunacak . Böylece , sadece oda fiyatına , bir otelin sağlayabileceği tüm hizmetlerden ücretsiz olarak yararlanmış olunacak .

Törende konuşan Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner , otelin zamanında bitirilmesi konusunda Akgündüz`den söz aldı . Aydıner , " Bu süre içerisinde Caprice Gold`e her zaman destek olacağız . imkanlarımızı esirgemeyeceğiz . Hizmet yapan herkese kapımız açık " diye konuştu .

KENDİSİNİ 5 YILDA GERİ ÖDEYEN DÜNYANIN EN KARLI YATIRIMI Dünya Otelcilik tarihinde bir ilk olarak Caprice Gold Sarayı`nın her bir odasına ayrı tapu çıkarıldı ve bu tapuların her birinden 15`er günlük 24 adet müstakil devre mülk tapusu yapıldı . Aidat , bakım gideri ve emlak vergisi gibi hiç bir masraf ödemeyen saray odası sahibi , isterse odasını kendisi kullanacak , isterse tapuya şerh edilen ve euro bazında garanti edilen aylık net kirayı otel işletmesinden alacak .

Miras Hukuku ile nesilden nesile geçen ve süresi sonsuz bu Saray Odaları ile 1 yılda yatırımların değeri en az 2`ye katlandığı gibi , 5 Yılda da tam bir yatırım geri dönüşü sağlıyor .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile