Çarptigi Yayanin Ölümüne Neden Oldu, Olay Yerinden Kaçti

Çarptigi Yayanin Ölümüne Neden Oldu, Olay Yerinden Kaçti

Bursa’da minibüs bekleyen bir yayaya otomobil çarpti. Savrulan ve reklam tabelasina çarptiktan sonra zeytinlige firlayan adam hayatini kaybetti, kendisine çarpan sürücü ise durmayarak otomobiliyle olay yerinden kaçti.

Kaza saat 12.45 siralarinda Orhangazi-Iznik karayolu Yeniköy kavsaginda meydana geldi. Alinan bilgilere göre, Yeniköy kavsagi yakinlarinda oturdugu belirlenen Ali Ihsan Islamoglu’na (54) kavsakta minibüs bekledigi esnada, Iznik istikametinden gelen ve sürücüsü belirlenemeyen 34 GLK 879 plakali beyaz renkli lüks marka bir otomobil çarpti.

Asiri süratli oldugu belirlenen otomobilin çarpmasi ile Ali Ihsan Islamoglu savrularak kavsaktaki bir reklam tabelasina çarptiktan sonra zeytinlik alana düstü. Kazayi gören vatandaslarin ihbari üzerine olay yerine saglik ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen saglik ekipleri Islamoglu’nun hayatini kaybettigini belirledi.

Talihsiz adama kavsakta çarpan otomobil sürücüsü ise olay yerinden dönüs yaparak Iznik istikametine dogru kaçti. Ihbar üzerine kaza yerine jandarma ekipleri sevk edildi. Ali Ihsan Islamoglu’nun cenazesi olay yeri inceleme ekipleri ve cumhuriyet savcisinin incelemesinin ardindan Orhangazi Devlet Hastanesi morguna kaldirildi.

Kaçan otomobil her yerde araniyor

Bekar oldugu belirlenen 54 yasindaki Ali Ihsan Islamoglu’na çarparak ölümüne neden olan 34 GLK 879 plakali otomobilin bulunmasi için jandarma ekipleri tüm bölgede genis çapli arama baslatti. Kaza ile ilgili sorusturma baslatildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile