Çarsamba'da Depremzedeler Için Mirac Kandili Özel Programi

Çarsamba'da Depremzedeler Için Mirac Kandili Özel Programi

Çarsamba Belediyesi, Mirac Kandili Özel Programi ile depremde vefat eden vatandaslari dualar ile anacak.

17 Subat Cuma günü, Abdullah Pasa Cami’nde aksam namazi sonrasi baslayacak programda; Istanbul hafiz ve mevlithanlarindan Kur’an-i Kerim tilaveti, Mevlid-i Serif, ilahiler ve dualar yer alacak.

Tüm Türkiye’yi yasa bogan Kahramanmaras merkezli deprem felaketinin ardindan Çarsamba Belediyesi’nin düzenleyecegi ‘Mirac Kandili Özel Programi’nda depremde vefat edenleri dualar ile anilacak. Abdullah Pasa Cami’nde aksam ezani sonrasi düzenlenecek kandil programinda; Türk tasavvuf müzigi sanatçisi Mehmet Kemiksiz, Sisli Mecidiyeköy Merkez Cami Bas Imam Hatibi Ali Derman, Üsküdar Valide-i Cesid Cami Müezzini Ahmet Uzunoglu, Üsküdar Büyük Çamlica Cami Müezzin-Kayyim Hüseyin Akbulut, Beylerbeyi Hamid-i Evvel Cami Imam Hatibi Ramazan Kutlu ve Ümraniye Cevher Aga Cami Müezzini Idris Erdem yer alacak. Istanbul hafiz ve mevlithanlarindan Kur’an-i Kerim tilaveti, Mevlid-i Serif, ilahiler ve dualar, depremden etkilenenler için okunacak.

“Allah ülkemizi tüm felaketlerden korusun”

Çarsamba Belediye Baskani Halit Dogan, “Ülkemiz ne yazik ki son zamanlarda zor günler geçiyor. Asrin felaketinden binlerce insanimiz etkilendi, vatandaslarimiz hayatlarini kaybetti, evlerinden olan binlerce insanimiz var. Hepimiz çok üzgünüz, bugünleri de el ele vererek birlikte atlatacagiz bunun da farkindayiz. Rabbim ülkemizi, milletimizi her türlü kaza ve beladan korusun. Peygamber Efendimizin, Rabb’imizin huzuruna Mirac’a yükseldigi mübarek gecede; ellerimiz depremden etkilenen kardeslerimiz ve vefat eden canlarimiz için dualarda bulusacagiz. Çok degerli isimler bizimle olacak. Istanbul hafiz ve mevlithanlarindan Kur’an-i Kerim tilaveti, mevlit kaside, ilahiler ve dualar hemsehrilerimizle bulusacak. Miraç Kandili Özel Programimiza tüm hemsehrilerimizi bekleriz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile