Çarsamba'da Yöresel Yemek Yarismasi

Çarsamba'da Yöresel Yemek Yarismasi

Çarsamba Belediyesi ve Ilçe Milli Egitim Müdürlügü tarafindan düzenlenen ‘Yöresel Yemek Yarismasi’ ile maharetli eller jüri karsisina çikiyor.

Çarsamba Belediyesi’nin Türk Mutfagi Haftasi’na özel baslattigi ‘Yöresel Yemek Yarismasi’nin finali; Yesilirmak Millet Bahçesi’nde gerçeklesecek olan Yöresel Yemek Senligi’nde yapilacak. 18 Haziran Cumartesi günü saat 15.00’te gerçeklesecek olan Yöresel Yemek Senligi’nde; yöresel ikramlar, yöresel el ürünleri standi, canli müzik de yer alacak.

Düzenlenen programda gurme, egitmen sef Haldun Tüzel, sef Ugur Gömeç ve sef Ercan Yilmaz lezzetli yemeklerin tadina bakacak. Ön elemeyi geçen 10 yarismaci, jüri önünde yarisacaklar. Yarismanin 1’inci, 2’nci ve 3’üncüsünü sürpriz hediyeler bekliyor.

Çarsamba’da lezzet rüzgârlarinin esecegi yarismada Çarsambali kadinlar; annesi, kayinvalidesi, halasi ya da elinin lezzetine güvendigi bir büyügü ile ekip halinde yarisacak. Hünerli eller, kusaktan kusaga lezzet asilayacak. Kazananlari sürpriz hediyelerin bekledigi yarisma finalinde, yöresel yemeklerin sergilendigi stantlar da yer alacak.

Yöresel Yemek Yarismasi’nda büyükler ve küçükler is birligi yaparak ekip halinde yarisacaklar.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile