Çarsi Merkezine Yeni Taksi Duragi

Çarsi Merkezine Yeni Taksi Duragi

Battalgazi Belediye Baskani Bayram Taskin seçim öncesi verdigi vaatleri hayata geçirmeye devam ediyor. Belediye Baskani Bayram Taskin, çarsi merkezindeki taksici esnafiyla bir araya gelerek, seçim öncesi verdigi yeni taksi duragi sözünü tutacaklarini belirtti.

AK Parti Yesilyurt Ilçe Baskani Ramazan Yaylaci ve AK Parti Il Gençlik Kollari Baskani Muhammed Sinan Özhüsrev ile birlikte alanda incelemelerde bulunan Battalgazi Belediye Baskani Bayram Taskin, sehir merkezinde bulunan taksici esnafini ziyaret etti. Taksicilerle sohbet eden Baskan Taskin sorunlari dinlerken, esnafa yeni duragin detaylarini açikladi ve çalismalari baslattiklarini belirtti.

Baskan Taskin, incelemeler sirasinda yaptigi açiklamada, "Seçim öncesi sizlere verdigimiz taksi duragi sözümüzü tutuyoruz. Siz degerli taksici kardeslerimizin çalisma sartlarini iyilestirmek için çalismalarimizi baslattik" dedi.

Sorunlarin farkinda olduklarini ve çözüm için çalistiklarini belirten Battalgazi Belediye Baskani Bayram Taskin, "Hemsehrilerimizin sorunlarina çözüm üretmek ve yasam kalitesini artirmak için var gücümüzle çalisiyoruz. Bu kapsamda, taksici kardeslerimizin taleplerine kayitsiz kalmadik. Yeni taksi duragi projemizi hayata geçiriyoruz. AK Parti Yesilyurt Ilçe Baskanimiz Ramazan Yaylaci, Il Gençlik Kollari Baskanimiz Muhammed Sinan Özhüsrev ve ekip arkadaslarimizla birlikte alanda gerekli incelemeleri yaptik ve çalismalara basladik. Taksici kardeslerimizin rahat çalisabilecekleri, modern ve kullanisli bir duragi hizmete sunmak için tüm detaylari düsündük. Halkimiza daha iyi hizmet sunabilmek için projelerimizi hiz kesmeden sürdürecegiz. Bu proje, çarsi merkezimizin düzenini de olumlu yönde etkileyecek. Taksici kardeslerimize hayirli olmasini diliyorum. Amacimiz, Battalgazi’de yasayan herkesin yasam kalitesini yükseltmek ve sehrimizi daha yasanabilir bir hale getirmek. Bu dogrultuda çalismalarimiz araliksiz sürecek. Göreve geldigimiz günden bu yana, halkimizla iç içe, onlarin taleplerine ve ihtiyaçlarina cevap veren bir yönetim anlayisiyla hareket ediyoruz. Taksici kardeslerimizin daha iyi sartlarda çalisabilmeleri için verdigimiz sözü yerine getirmenin mutlulugunu yasiyoruz" diye konustu.

AK Parti Yesilyurt Ilçe Baskani Ramazan Yaylaci ve AK Parti Il Gençlik Kollari Baskani Muhammed Sinan Özhüsrev, ise taksicilere kolayliklar dileyerek yenileme projesinin hayirli olmasini temenni ettiler. Ayrica, projeye verdikleri destekten dolayi Belediye Baskani Bayram Taskin’a tesekkürlerini ilettiler. Yaylaci ve Özhüsrev, taksicilerin daha iyi çalisma sartlarina kavusmalarini saglayacak bu yenileme projesinin, ilçe genelinde olumlu bir etki olusturacagina inandiklarini ifade ettiler.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile