Castrol Ve Renault Is Birliklerini 2027'Ye Kadar Uzatti

Castrol Ve Renault Is Birliklerini 2027'Ye Kadar Uzatti

Dünyanin lider madeni yag markalarindan Castrol, Renault ile is birligini sürdürmeye devam ediyor. Yapilan anlasma ile madeni yag markasi, satis sonrasi hizmetler kapsaminda sunulan motor yaglarini otomotiv markasi ile birlikte gelistirecek ve dünya genelindeki söz konusu otomotiv markasinin bayilerine tedarik edecek.

Castrol ile Renault’un 2017 yilinda Renault F1 takim sponsorluguyla baslayan is birligi 2020 yilinda madeni yag markasini küresel çapta satis sonrasi servis dolumu motor yagi partneri olarak seçmesiyle devam etti.

Yapilan açiklamaya göre, 2021’de Renault F1 takiminin Alpine F1 olmasiyla birlikte Formula 1’de yer alan araçlarin motorlarinin gelistirilmesi konusunda medeni yag markasi ve otomotiv markasi arasinda artarak devam eden is birligi ile binek ve ticari araçlara yönelik olarak çok daha iyi performans veren ürünler ve motorlar gelistiriliyor. Madeni yag markasi ile otomotiv markasinin yaptigi yeni anlasma ile de is birlikleri 2027 sonuna kadar uzatildi. Iki sirketin yaptigi anlasma, satis sonrasi servis dolumunda kullanilacak motor yaglarini birlikte gelistirmeyi ve Renault Group markalarinin (Renault, Dacia ve Alpine) dünya genelindeki bayi agina ürün tedarigini kapsiyor.

Yeni motor yagi: AN 2022

Iki sirket is birliklerini 2027 sonuna kadar uzatmanin yaninda ortak markali ürün yelpazesini, euro 7 uyumlu araçlar için özel olarak tasarlanmis düsük viskoziteli yeni bir motor yagi ile de genisletiyor. Renault-Nissan-Mitsubishi anlasmasi standartlarina uyacak sekilde özel olarak gelistirilen motor yagi AN2022 (Alliance Norm 2022), Türkiye’de piyasaya çikacak araç modellerine göre satisa sunulacak.

Renault Group Global Satis Sonrasi Hizmetlerden Sorumlu Baskan Yardimcisi François Delion, Castrol ile is birliklerini 2027 sonuna kadar uzatmaktan büyük memnuniyet duyduklarini belirterek, “Bu anlasma, teknolojilerimizi en uygun hale getirmek için müthis bir test alani olan Formula 1’deki iliskimizi tamamlayan ve is birligimizi daha da güçlendiren bir adim oldu. Bu alandaki uzmanliklarimizi ortak bir havuzda bulusturmak, bayi agimiza ve müsterilerimize mümkün olan en iyi satis sonrasi hizmeti sunmamizi sagliyor" dedi.

Castrol Global Is Birliklerinden Sorumlu Baskan Yardimcisi Slawek Radon satis sonrasi anlasmasini uzatmanin ve Renault Group ile yakin çalismanin iki sirket arasindaki güçlü ve gittikçe derinlesen is birliginin bir kaniti oldugunu vurgularken, “Müsterilerimize üstün ürün ve hizmetler sunmak için birlikte yeni is firsatlari arastirmaya devam ediyoruz" diyerek is birliklerini gelistirmek için çalismaya devam edeceklerinin altini çizdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile