Çatak'ta Minik Ögrencilerin Okuma Bayrami

Çatak'ta Minik Ögrencilerin Okuma Bayrami

Van’in Çatak ilçesindeki Atatürk Ilkokulu birinci sinif ögrencileri, ögretmenleri ile birlikte okuma bayrami düzenlendi.

Çatak Atatürk Ilkokulu konferans salonunda düzenlenen ’Bugün Benim Günüm’ adli okuma bayramina, Çatak Kaymakami Sercan Sakarya, Hakim Ömer Faruk Atatanir, kurum müdürleri, ögretmenler, veliler ve ögrenciler katildi.

Saygi durusu ve Istiklal Marsi’nin okunmasiyla baslayan programin sunuculugunu birinci sinif ögrencileri yapti. Program, miniklerin “Çayir çimen geze geze, Erik Dali, Hayat Bayram Olsa ve Sirinler” oyunlarini sergiledikleri sahne gösterisiyle devam etti. Miniklerin son olarak sergiledikleri HipHop dansi gösteri performansi ise katilicilardan tarafindan büyük alkis topladi.

Kaymakam Sakarya, miniklerin yaptigi gösterileri çok begendigini ifade ederek, “Bugünler insan hayatinda önemli dönüm noktalaridir. Egitim hayatina baslayarak okuma yazma ögrenen ögrencilerimiz hayata dair ilk ve önemli bir adim atmis oldular. Egitime yapilan yatirimin en önemli yatirim olduguna inaniyorum. Ilçemizde egitim kalitesini yükseltmek için gereken tüm destegi veriyoruz ve vermeye devam edecegiz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile