Çatalan suyundan Adana Organize Sanayi Bölgesi de faydalanacak

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, işadamlarının talebi üzerine Çatalan içme suyundan Adana Organize Sanayi Bölgesi'nin de fayd

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, işadamlarının talebi üzerine Çatalan içme suyundan Adana Organize Sanayi Bölgesi'nin de faydalanması amacıyla çalışma başlattıklarını söyledi.

Adana Organize Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı İsrafil Uçurum ile yönetim kurulu üyeleri, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz'ı ziyaret etti.

Samimi ortamda geçen ziyaret sırasında konuşan AOS Yönetim Kurulu Başkanı İsrafil Uçurum, bugüne kadar hiç kimsenin kendileriyle ilgilenmediğini söyleyerek, "Kimse bize 'kolay gelsin', 'elinize sağlık', 'ne yapıyorsunuz' demedi. Ama siz göreve geldikten sonra 'kenti ortak akılla yöneteceğiz' diye sürekli açıklama yaptınız. Bu söz bizi harekete geçirdi. Bundan böyle Büyükşehir Belediyesi ile diyalog içerisinde olacağız" şeklinde konuştu.

Uçurum, Organize Sanayi Bölgesi olarak Çatalan içme suyundan yararlanmak istediklerini de belirtti.

Daha güzel bir Adana için herkesin önerilerine açık olduklarını yineleyen Başkan Vekili Aldırmaz, "Biz yola çıkarken 'kenti ortak akılla yöneteceğiz' demiştik. Halen bu düşüncedeyiz. Bizi ziyaret eden, bizim ziyaret ettiğimiz kamu kurum ve kuruluşlarından fikir ve öneriler alıyoruz. Bunların hepsini değerlendiriyoruz." dedi.

Başkan Vekili Aldırmaz, Çatalan içme suyunun Organize Sanayi Bölgesi'ne ulaştırılması amacıyla çalışmalar başlattıklarını da sözlerine ekledi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile