Çatida Asili Kalan Güvercini Itfaiye Ekipleri Kurtardi

Çatida Asili Kalan Güvercini Itfaiye Ekipleri Kurtardi

Gümüshane’de eski bir binanin çati katinda bulunan tellere takilip asili kalan güvercin itfaiyenin çalismasiyla kurtarildi.

Kentte Atatürk Caddesi üzerinde eski bir binanin çati katinda tellere takilip asili kalan ve çirpinan güvercinin gören vatandaslar Gümüshane Belediye Itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri merdivenle binanin çati katina ulasarak güvercinin takili kaldigi teli keserek kurtardi. Yarali oldugu belirlenen güvercin Gümüshane Belediyesi Veteriner Isleri’nde tedavi altina alindi.

“Isimiz bu bütün canlilara darda kalanlara yardim etmek”

Güvercinin tedavisinin ardindan dogal ortamina salinacagini söyleyen Gümüshane Belediyesi Itfaiyesinde görevli itfaiye eri Serdar Ceylan, "Ihbar üzerine buraya geldik. Güvercinin ayagi tellere takilmis, yaralanmis. Su anda Gümüshane Belediyesi veterinerine götürecegiz. Isimiz bu bütün canlilara darda kalanlara yardim etmek" dedi.

Esnaf Nedim Araz da, "Müsterilerimden bir tanesi güvercinin çatidan asildigini söyledi ben de hemen belediyeyi aradim ekipler hemen geldi ve kusu kurtardi. Gerçekten bir can kurtarmis gibi sevindim. Oradan asagiya asilmis imdat bekliyor" diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile