Cavit Çaglar'dan Baskan Sadi Özdemir'e Tebrik Ziyareti

Cavit Çaglar'dan Baskan Sadi Özdemir'e Tebrik Ziyareti

Devlet eski Bakani ve is insani Cavit Çaglar, Nilüfer Belediye Baskani Sadi Özdemir’i ziyaret etti. Çaglar, Nilüfer Belediye Baskani seçilen Sadi Özdemir’e yeni görevinde basarilar diledi.

Devlet eski Bakani ve is insani Cavit Çaglar, 31 Mart 2024 tarihinde gerçeklestirilen yerel seçimlerde yüksek oy oraniyla Nilüfer Belediye Baskani seçilen Sadi Özdemir’e tebrik ziyaretinde bulundu. Nilüfer Belediyesi Halk Evi’nde gerçeklesen ziyarette Cavit Çaglar’a, torunu Alihan Hattat’in yani sira Olay Medya Icra Kurulu Baskani Mehmet Ali Inan, Olay Gazetesi basyazari Ahmet Emin Yilmaz, köse yazari Ihsan Aydin ve Ismail Öztat eslik etti.

Samimi ortamda gerçeklesen ziyarette konusan Cavit Çaglar, Baskan Sadi Özdemir’e hayirli olsun dileklerini iletti. Özdemir’i yillar önceden tanidigini anlatan Çaglar, baskan olana kadar farkli kademelerde görev aldigini hatirlatti. Özdemir’in simdi nöbeti devralip, direksiyona geçtigini dile getiren Çaglar, bugün Bursa ve Nilüfer’e hizmet etme imkaninin dogdugunu belirterek, “Sadi Özdemir’in basarili olacagindan eminim. Kendisiyle iyi bir dostlugumuz var. Kardeslik, agabeylik iliskilerimiz var. Tebrik ediyorum” diye konustu.

Nilüfer Belediye Baskani Sadi Özdemir de yapilan ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getirerek, Cavit Çaglar’i 1992 yilinda tanima firsati buldugunu belirtti.

Çaglar’in vizyonundan faydalandigini ifade eden Özdemir, agabeylik yapan bir büyügü olarak kendisinden çok fazla konu ögrenme imkani yakaladigini söyledi.



Uzun yillardir belediyecilik hizmetlerinin içinde oldugunu anlatan Özdemir, Bursa Büyüksehir Belediye Baskani Mustafa Bozbey’in, Nilüfer Belediye Baskanligi döneminde pek çok yenilikçi yaklasimi ve projeyi birlikte hayata geçirdiklerini anlatti. Bozbey’in Nilüfer’i güzellestirdigini söyleyen Özdemir, “ Simdi Nilüfer herkesin yasamak istedigi bir kent oldu. Biz de bu duyguyu, Nilüferli olma duygusunu büyütecegiz. Yine o zamandan devam eden kültür, sanat ve spor kenti duygusunu büyütüp, tarim alanlarini da koruma güdüsü ile birlikte kalkinma, koruma dengesi üzerinden yürüyerek, planlarimizi ve projelerimizi bu çerçevede yapmaya çalisiyoruz” diye konustu.

Mevcut sanayi alanlarinin disinda bundan sonra Bandirma’ya kadar olan bölgede açilacak yeni sanayi bölgelerinin yeni bir talep ve yogunluk olarak Nilüfer’e yansiyacagini söyleyen Özdemir, bunun da çesitli sorunlari beraberinde getirecegine degindi. Özdemir, yasam kalitesi, kültür ve sanat açisindan birçok olanagin Nilüfer’de yer aldigini vurguladi. Nilüfer’de yasamak isteyenlerin sayisinin giderek arttigini ve bu nedenle planlamaya ihtiyaç oldugunu ifade eden Özdemir, “Yeni planlamalar, yeni yogunlugu getiriyor. O yüzden herkesin aklina, fikrine, dayanismasina ihtiyaç var. Biz, kenti, kentin dinamikleri ile ortak akilla yönetmek istiyoruz. Çünkü buranin sorunlarini, hepimiz paylasiyoruz” dedi.

Kent kirliligi, trafik ve deprem konularindaki sorunlara da deginen Özdemir, “Akillarimizi birlestirelim. Yeni planlamalarla kentimizi çagdas bir kent haline getirmek istiyoruz. Bu amacimiza ulasmak içinde gece gündüz çalisiyoruz” diye konustu.

Ziyaretin bir bölümüne Bursaspor yönetimi de katilarak Baskan Özdemir ve Cavit Çaglar ile sohbet etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile