Çavuşoğlu Korkuteli‘nde Partililerle Bir Araya Geldi

Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi (AKPM) Başkanı ve AK Parti Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, ilçelere gerçekleştirdiği ziyaretler çerçevesinde Korkuteli‘nde partililere bir araya geldi.

Korkuteli‘nde parti binasında partililerle bira araya gelen Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi (AKPM) Başkanı ve AK Parti Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, Türkiye‘nin dünyada hem ekonomik, hem sosyal hem de siyasi anlamda en istikrarlı ülkeleri arasında yer aldığını söyleyerek, bu günlere gelinmesinde AK Parti hükümetinin uyguladığı doğru yönetimin büyük rolü olduğunu söyledi.

Kuzey Afrika‘da yaşanan olaylarla karşısında Türkiye‘nin bu güvenirliğinin bir kez daha teyid edildiğini belirten Çavuşoğlu şunları söyledi:

“Biz Türkiye olarak şu anda dünya geneline bakıldığında her yönüyle istikrarlı ve gelecek vaad eden bir ülkeyiz. Dünyada geçmiş yıllarda çeşitli krizler yaşandı, çeşitli sıkıntılar oldu. Son olarak Kuzey Afrika‘da yaşanan olaylar hepimizin malumu. Ama biz ülke olarak oralarda çıkan olaylar karşısında bile hem en güvenilir ülke olduğumuzu, hem de bu ülkelerde yaşayan vatandaşlarımızın canını ne pahasına olursa olsun en iyi şekilde güvenlik altına aldık. Tüm bunlar ülkemizin sürekli güçlendiğini, geliştiğini ve çevresine güven verdiğini göstermektedir. Bunların arkasında ise Ak Parti iktidarı, Bir başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan‘ın iç ve dış politikalarda attığı sağlam adımların izi vardır.”.

Türkiye‘nin güçlü bir ülke olduğunu kaydeden Çavuşoğlu, uluslararası örgütlerde son derece etkin ve saygın bir ülke olduğunu belirtti. Türkiye‘nin karar mekanizmalarında da bulunduğunu ifade eden Çavuşoğlu, “Bu Türkiye‘nin gücünün göstergesidir. Tabi ki bu başkanlığın bize nasip olması, bizim için ayrıca gurur vericidir. Antalya Milletvekili ve Antalyalı olarak da bu anlamda gurur duyuyorum. TBMM‘nin de Başkanı Antalya Milletvekili‘dir. Bu da Antalya‘nın artık bir dünya markası olduğunun göstergesidir” dedi.

Çavuşoğlu parti binasından ayrıldıktan sonra esnaf ziyareti yaptı.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile