Çaybaşı'nda 'Çocuklar Gülsün' Projesi

Çaybaşı ilçesinde yetim ve öksüz öğrenciler, Çaybaşı Kaymakamlığı tarafından hazırlanan “Çocuklar Gülsün” projesiyle mutlu oldu.

Çaybaşı Kaymakamı Fatih İzmir, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçedeki öksüz ve yetim çocukları sevindirmek ve ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla 'Çocuklar Gülsün' projesini hayata geçirdiklerini söyledi.

Proje kapsamında 41 yetim ve öksüz öğrenciyle ilk olarak İlçe Halk Kütüphanesi Toplantı Salonu'nda bir araya geldiklerini belirten Kaymakam İzmir, öğrencilerle burada yaptığı sohbette isteklerini sorduğunu, her öğrencinin hayalini kurup almak istediği bir hediyeyi yazıya döküp öğrendiklerini ifade etti.

İlçedeki bu buluşmada öksüz ve yetim çocukların hayallerini öğrenen Çaybaşı Kaymakamlığı, yazıya dökülen hayalleri gerçekleştirmek için projenin ikinci etabına geçti.

Kaymakamlık Toplantı Salonu'nda düzenlenen törenle çocuklara, hayalini kurdukları hediyeler verildi.

Öğrencilere istekleri dahilinde 17 tablet, 11 bisiklet, 4 forma, 3 cep telefonu, spor malzemesi, kitap ve oyuncak gibi eşyalardan oluşan hediyeler teslim edildi.

Kaymakam İzmir, babasını, annesini kaybetmiş öksüz, yetim çocuklara sahip çıkmak ve bunları sevindirmek, yapılabilecek yardımların, hayır ve hasenatın en anlamlısı ve en güzeli olduğunu ifade etti.

Kaymakamlık olarak her zaman yetim ve öksüzlerin yanında olacaklarını vurgulayan İzmir, 'Yetim ve öksüz çocuklarımızla görüşerek, 'Anne ve babanız yaşasaydı sizin için ne almasını isterdiniz?' diye sorduk. Çocuklarımız da bize bisiklet, oyuncak araba, gibi bazı taleplerini ilettiler. Biz de elimizdeki imkanlarla taleplerini karşıladık. Çocuklarımızın bu mutluluğunu sizlerle de paylaşmak istedik.' diye konuştu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile