Çaycuma Belediyesi Çalışmalarını Sürdürüyor

Çaycuma Belediyesi Çalışmalarını Sürdürüyor

Zonguldak’ın Çaycuma İlçe Belediyesi, çalışmalarını hız kestirmeden devam ediyor.

Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, ilçede devam eden çalışmaları değerlendirdi. Gülşen, ilçedeki yapmış oldukları hizmetleri tüm hızıyla sürdürdüklerini kaydetti.

Çaycuma Belediyesi'nin güz dönemi çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdüğünü belirten Gülşen, Belediye'nin sorumluluk alanı içinde bulunan bölgelerde hummalı bir çalışma sergilendiğini, Gemiciler Mahallesi Esenler Camii’nin çevre duvarı çalışması ile İstasyon Mahallesi Göçmenler mevkiinde kanalizasyon yenileme çalışması ve İstaş Yapı kooperatifi çevresinde yol düzenleme çalışmalarının yanında Göçmenler Mevkiinde elektrik şebekesi yenileme çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

Belediyenin alt yapı ve diğer çalışmalarının hava şartları elverdiği sürece devam edeceğini kaydeden Belediye Başkanı Mithat Gülşen, ”Çaycuma Belediyesi çalışıyor, çalışınca oluyor” dedi.

Öte yandan Belediyenin sorumluluk alanı içinde yaptığı çalışmaları Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Ali Başören ise çalışmaları yerinde inceliyor. Yapılan çalışmalardan memnun olan vatandaşlar, Belediye Başkanı Mithat Gülşen ve ekibine teşekkür ettiler .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile