Çaycuma’da “bir Destandır Çanakkale”adlı Konser Düzenlendi

Çaycuma’da “bir Destandır Çanakkale”adlı Konser Düzenlendi

Zonguldak’ın Çaycuma İlçesinde, Belediye Türk Halk Müziği Topluluğu 18 Mart Şehitler Günü nedeniyle “Bir Destandır Çanakkale” adlı konser düzenledi.

Çaycuma İlçesinde, Kültür ve Sanat merkezinde Düzenlenen konsere, Kaymakam Hasan Yaman, Belediye Başkanı Mithat Gülşen, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Konserde Çanakkale zaferi müziklerle canlandırıldı. Ayşen Köktürk Başkanlığındaki Çaycuma Belediyesi Türk Halk Müziği Topluluğunun konserini TRT Ankara radyosu aranjörü Ertuğrul Karabulut yönetti. Ertuğrul Karabulut,” Bu koronun şefi olarak bu sene sevgili Başkan Ayşen Köktürk’ün önerisiyle Çanakkale’deki şehitlerimizi bir konserle analım istedik. Ben TRT’de böyle 5 tane program yaptım. Çanakkale ile ilgili ilk defa Çaycuma Belediyesi Türk Halk Müziği Topluluğuyla Çanakkale şehitleri için program yapıyoruz. Zannediyorum çok güzel oldu. Ben başta Belediye Başkanımız Mithat Gülşen’e teşekkürlerimi sunarım. Ayşen Köktürk Başkana çok büyük yardımları ve emekleri var. Kendilerini kutluyorum.”dedi.

Çaycuma Belediyesi Türk Halk Müziği Topluluğu Başkanı Ayşen Köktürk ise şöyle konuştu: “Çanakkale şehitlerimizin 98.yıl dönümünde saygıyla anıyoruz. Biz de bir Fatiha maksadıyla bir konser hazırladık. İnşallah ruhlarına değmiştir. Ben öncelikle hocama teşekkür ediyorum. Her hafta Ankara’dan gelerek bizleri çalıştırıyor. Başkanımız Mithat Gülşen’e ve bizleri her zaman destekleyen Çaycuma halkına çok teşekkür ediyorum.”
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile