Çaycuma’da Küçük Sanayi Sitesindeki Esnaflara Tapuları Verildi

Çaycuma’da Küçük Sanayi Sitesindeki Esnaflara Tapuları Verildi

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde bulunan Küçük Sanayi sitesindeki esnaflara tapuları yapılan bir törenle teslim edildi.

Çaycuma’da bulunan Küçük Sanayi Sitesindeki esnaflara işyerlerinin tapuları düzenlenen bir tören ile teslim edildi. Düzenlenen törene, Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, Başkan Yardımcısı Ahmet Ali Başören, Zonguldak Sanayi ve Ticaret İl Müdürü Hayriye Göktaş ve sanayi sitesinde bulunan esnaflar katıldı.

Tören öncesi konuşma yapan Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, endüstri bölgesi ilan edilen Çaycuma’yı kılcal damar olarak görmek ve düşünmek gerektiğini belirterek 1992 senesinde ilan edilen Organize Sanayi Bölgesi’nin aradan geçen 21 sene sonra bir noktaya ulaştıklarını kaydetti.

Gülşen, “Biz küçük sanayi sitelerinin bugün Organize Sanayi Bölgesi’nin sanayide diğer dallarımızın serbest bölgemizin ve endüstri ilan edilen bölgemizin buralarını kılcal damar olarak görmek ve düşünmek gerekiyor. Eğer vücudumuzda kılcal damarlar ara damarlara o hayat bitmiş ölmüş demektir. Organize Sanayi Bölgemiz 1992 senesinde ilan edilmişti, sene 2013 ve geçen zaman 21 sene ancak tabiî ki bu noktaya gelebildik. Demek ki büyük ve ciddi projeler öyle kolay elde edilmiyor. Bu duygu ve düşünceler içerisinde tekrar hayırlı ve uğurlu olsun diliyorum. İnşallah Allah utandırmaz. Sizlere bol ticaretli günler temenni ediyorum. Zanaat altın bir bileziktir. Bu çerçeve içerisinde sizlere daha çok ihtiyacımız var” dedi.

Gülşen’in konuşmasının Küçük Sanayi Sitesi’ne katkılarından dolayı emeği geçenlere plaket verildi.

Ardından sanayi sitesinde bulunan esnaflara tapuları takdim edildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile