Rizeli is adaminin destekleriyle yaklasik 15 yildir yapilan ve artik geleneksel hale gelen iftar programi bu yilda Çayeli Ilçesi meydaninda gerçeklestirildi.
Meydanda bulunan Camii’nin önüne masa ve sandalyeler kuruldu. Meydana gelen vatandaslar yemeklerini aldiktan sonra masalarin basina geçerek iftar saatini bekledi. Ezanin okunmasiyla beraber vatandaslar oruçlarini açti. Iftar programina vatandaslardan yogun katilim gösterdi.
Çayeli’de iftar yemegini geleneksel hale geldigini ifade eden Rizeli is adami Ilhami Yazici, “Yaklasik olarak 15 yildir Rize Çayelili hemserilerimizle birlikte iftar yapmanin mutlulugunu yasiyoruz. Bugün ayri bir mutluluk var. Hem Ramazan-i Serif’te hem de Kadir Gecesi’nde Çayeli’nde böyle güzel bir ortamda, güzel bir havada, mübarek bir ayda, hemserilerimizle iftar yapmanin son derece mutlulugunun içindeyiz. Insallah ömrümüzün sonuna kadar böyle güzel ortamlarda, birlikte iftar açip, sahur yapmayi nasip eylesin” seklinde konustu.
Çayeli'nde Geleneksel Hale Gelen Iftar Programi Bu Yil Da Yapildi
Rize’nin Çayeli ilçesinde 15 yildir yapilan iftar programi bu yilda tekrardan yogun bir katilim ile yapildi.



















