Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Ilhan Palut Çay Bahçesine Girdi, Çay Topladi

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Ilhan Palut Çay Bahçesine Girdi, Çay Topladi

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Ilhan Palut, çay bahçesine girerek çay topladi.

Dogu Karadeniz Bölgesi’nde 2024 yili yas çay sezonu 4 Mayis Cumartesi günü açildi ve yaklasik 200 bin üretici hasatlarini gerçeklestirmeye basladi.

Bugün de Çaykur Rizespor’un basarili teknik direktörü Ilhan Palut ve Çay Isletmeleri (ÇAYKUR) Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim, Ziraat Çay Bahçesi’ne girdi. Ilhan Palut, ilk kez eline aldigi çay makasiyla hasat gerçeklestirdi. Basarili teknik adam, Rize’de içtigi çayi baska yerde içemedigini söyledi

“Rize’de çay içmeye alistigimiz zaman baska yerlerde çay içmek pek keyif vermiyor”

Rize’de çay içme aliskanligi kazanildiginda baska yerde çay içmenin fazla keyif vermedigine vurgu yapan Çaykur Rizespor Teknik direktörü Ilhan Palut, “2024 yili yas çay sezonun baslangicinda burada olmak benim için önemli ve keyifliydi. Insallah hayirli bir sezon olur. Çayin ülkemize girisinin 100. yili dolayisiyla anlamli bir gün. Neredeyse 8 aydir buradayim. Çayin Rize sehri için ne demek oldugunu biz de anladik. Insallah bereketli bir yil olur. Hem çalisanlar için hem de üreticiler için insallah güzel bir sezon olur. Gerçekten son derece dogal, dünyada üstüne kar yagan tek çay, katkisiz, içimi keyifli oluyor. Rize’de çay içmeye alistigimiz zaman baska yerlerde çay içmek pek keyif vermiyor. Rize’nin gerçekten son derece içimi güzel bir çay var. Yesilliklerin arasinda her seyden önce çok keyifli ve insanin stresini alan bir yer. Malum herkesin isi kendince stresli. Disaridan gördügüm çay toplama bana daha zor ve karmasik geliyordu ama içine girdigimiz zaman yapilabilir ve pratik bir is oldugunu gördüm. Güzel bir deneyimdi” ifadelerini kullandi.

“Genel anlamda güzel bir sezon geçirdik”

Rizespor’la sezonu iyi geçirdiklerini de dile getiren Palut, “Genel anlamda güzel bir sezon geçirdik ve geçirmeye de devam ediyoruz. Özellikle son 2 maçtaki son dakikalarda yedigimiz goller bizi üzdü. Tabii ki avantaji rakiplerimize verdik. Iddiamiz devam ediyor. Futbol bütün sonuçlarin olabilecegi bir oyun. Bunun disinda iyi performanslarin sergilendigi bir sezonu sonuç ne olursa olsun yine iyi oyunlar ve sonuçlarla bitirmeye çalisacagiz. Ayni ciddiyetle maçlara çikacagiz. 3 maç var ve bunlar da çok önemli. Su anda Pendik maçina yogun bir sekilde hazirlaniyoruz. Oradan güzel bir oyun ve skorla ayrilacagiz” seklinde konustu.



“Rizespor’un gelecek sezon adina hazirliklarini yapiyoruz”

Tecrübeli teknik adam, gelecek sezon da Rizespor’da kalabilecegine dair pozitif oldugunu belirterek, “Pozitif duygular içerisindeyim. Bütün hazirliklarimizi yapiyoruz. Rizespor’un gelecek sezon adina hazirliklarini yapiyoruz. Bu görüsmelerin ayrintilari var. Su anda ben ve ekibim, yönetim ve gördügüm kadariyla camia buna pozitif bakiyor. Pozitif duygularla bu görüsmeleri sürdürüyoruz. Hayirlisi olsun diyoruz. Belli noktalarda pozitif veya negatif konusmak dogru degil” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile