Düzce Belediye Baskani Dr. Faruk Özlü’nün girisimleri ile ‘Cami-Meydan-Çarsi’ konsepti ile hayata geçirilen Cedidiye Meydan düzenlemesi tüm hiziyla sürdürülüyor. Meydanin Bolu Caddesine bakan ön kisminda bedesten tarzi yapilan dükkanlarin tamamlanmasi, cami minarelerinin yenilenmesi ve aslina uygun sekilde yerine yerlestirilmesiyle hizla ilerleyen süreçte sira cami girisinin düzenlemesine gelmisti.
Istanbul Caddesi’ndeki gibi kaymaz özellikli granit taslarin dösenmesiyle birlikte kent estetigi ile uyumlu hale getirilen meydan, ibadet ve ticaret alanlarini birbirinden ayiran yesil alanlarinda tamamlanmasiyla estetik bir görünüme kavusturulmus olacak. Baskan Özlü, yakindan takip ettigi çalismalari bu kez Düzce Il Müftüsü Osman Yilmaz ile birlikte ziyaret etti. Cami içerisinde detayli inceleme gerçeklestiren Özlü, Müftü Yilmaz’in cami giris çikislarina yönelik düzenleme isteginin halledilmesi için yardimcilarina talimat verdi.
Cami içi incelemelerinin ardindan cemaat ile bir araya gelen Baskan Özlü, cami ve çevresine yönelik görüs, talep ve isteklerini dile getiren vatandaslari can kulagi ile dinleyerek düzenlemelerin en kisa süre içerisinde bitirilerek meydanin saglikli sekilde kullanima sunulacagini dile getirdi.
Cedidiye Meydani Seklini Almaya Basladi
Düzce Belediye Baskani Dr. Faruk Özlü, Il Müftüsü Osman Aydin ile birlikte çevre düzenleme çalismalarinin devam ettigi Cedidiye Meydani ve camiye yönelik inceleme gerçeklestirdi.



















