Çekirge Haserelere Karsi Ilaçlandi

Çekirge Haserelere Karsi Ilaçlandi

Osmangazi Belediyesi, Bursa’nin en eski mahallelerinden biri olan Çekirge Mahallesi’ne hizmetlerini sürdürüyor. Bugüne kadar mahalleye birçok hizmette bulunan Osmangazi Belediyesi, Muhtar Coskun Alintas’in talebi dogrultusunda mahallenin çesitli noktalarinda haserelere karsi ilaçlama yapti.

Osmangazi Belediye Baskani Mustafa Dündar, Çekirge Mahallesi Muhtari Coskun Alintas’in mahallenin bazi noktalarinda hasere ve kemirgen sayisinda artis oldugu yönündeki sikintiyi dile getirmesi üzerine bürokratlarina bu meselenin çözülmesi talimatini verdi. Baskan Dündar’in talimati ile Çekirge Mahallesi Muhtari Coskun Alintas’i makaminda ziyaret eden Osmangazi Belediye Baskan Yardimcisi Halil Dönmez, mahallede yasanan sikintilara kulak verdi. Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlügü ekipleri mahalleye gelerek birçok noktada kemirgenlere karsi ilaçlama çalismalari yapti. Vatandaslarin sagligi için bulasici hastaliklarin tasinmasina neden olan hasereler ve kemirgenlere karsi yürütülen çalismada rögar kapaklari açarak içlerine fare ilaçlari koyan ekipler, çöp konteynerlerini de sinek ve hasere olusumunu engellemek için ilaçladi. Ekipler, uygulamalarinda dogal hayat ve biyolojik dengeye uyumlu ilaçlar kullandi.

“136 mahallemize hizmet götürüyoruz”

Osmangazi Belediye Baskan Yardimcisi Halil Döner, Osmangazi’nin 136 mahallesine ihtiyaçlar dogrultusunda hizmet ve yatirim götürdüklerini ifade ederek, “Osmangazi Belediye Baskanimiz Mustafa Dündar’in talimati dogrultusunda bugün Çekirge mahallemize geldik. Muhtarimiz ile mahallenin sikintilari üzerine konustuk. Bugüne kadar muhtarimizin ve mahalle sakinlerinin talepleri dogrultusunda Çekirge mahallemize birçok hizmette bulunduk. Bundan sonraki süreçte Baskanimiz Mustafa Dündar’in talimatlari dogrultusunda hizmetlerimizi sunmaya devam edecegiz” dedi.

Çekirge Mahallesi Muhtari Coskun Alintas da yaptigi konusmada yapilan yatirim ve hizmetlerden dolayi hem kendisi hem de mahalle sakinleri adina tesekkürlerini sundu. Muhtar Alintas: “Osmangazi Belediye Baskan Yardimcisi Halil Döner’e ziyaretinden dolayi tesekkürlerimi sunuyorum. Mahallemizin sikintilari ve çözümleri noktasinda fikir alis verisinde bulunduk. Osmangazi Belediyesi’nin yapmis oldugu hizmetler ile mahallemiz deger kazanirken, insanlarimiz da mutlu oluyor. Basta Osmangazi Belediye Baskanimiz Mustafa Dündar olmak üzere Baskan Yardimcimiz Halil Döner ve belediye çalisanlarina tesekkürlerimi sunuyorum. Osmangazi Belediyesi, Türkiye’nin en güçlü belediyelerinden bir tanesi. Bu gücünü de yapmis oldugu yatirim ve hizmetler ile ortaya koyuyor” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile