Çekmeköy'de, Uyusturucu Yetistirmek Için Evin Bodrum Katini Seraya Dönüstüren Süpheli Yakalandi

Çekmeköy'de, Uyusturucu Yetistirmek Için Evin Bodrum Katini Seraya Dönüstüren Süpheli Yakalandi

Istanbul’un Çekmeköy ilçesinde Hint keneviri yetistirmek için bodrum kati seraya dönüstürülen eve operasyon düzenlendi. Baskinda çok sayida kök kenevir ele geçirildi.

Emniyet kaynaklarinin verdigi bilgiye göre, Çekmeköy Ilçe Emniyet Müdürlügü ekipleri, uyusturucu ile mücadele çalismalari kapsaminda Aydinlar Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesinde bulunan bir adreste uyusturucu madde satisi yapildigi bilgisi aldi. Söz konusu evi yakin takibe alan polis ekipleri, adrese toprak ve vantilatör getirildigini, süpheli kisilerin araç ile gece saatlerinde gelip gittiklerini tespit etti. Bunun üzerine çalismalarini derinlestiren emniyet ekipleri, yapilan detayli arastirmalarda söz konusu süphelilerin yine ayni ilçeye bagli Cumhuriyet Mahallesinde bulunan farkli bir adreste yasadiklarini belirledi. Detayli inceleme ve arastirmanin sonunda önceki gün her iki adrese es zamanli operasyon düzenlendi.

Baskinda U.D. isimli süpheli yakalanarak gözaltina alindi. Her iki adrese yapilan aramalarda evin bodrum katinin Hint keneviri yetistirmek için seraya dönüstürüldügü tespit edildi. Operasyonda, uyusturucu madde yetistirmekte kullanilan çok sayida elektronik esya, 33 kök Hint keneviri, 1 ruhsatsiz tabanca, bir miktar Kannabinoid diye tabir edilen uyusturucu ele geçirildi. Baskinda yakalanan süpheli U.D., hakkinda baslatilan tahkikat islemlerinin tamamlanmasinin ardindan dün adliyeye sevk edildi. Uyusturucu taciri, sevk edildigi adli makamlarca “adli kontrol” hükümleri uygulanarak saliverildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile