Celal Bayar Bulvarı 2 Ay Süreyle Trafiğe Kapanıyor

Celal Bayar Bulvarı'nın, TEİAŞ'IN elektrik ana iletim hattını deplase çalışmaları nedeniyle iki ay süreyle kapanacağı bildirildi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, Celal Bayar Bulvarı'nın, Etiler Orduevi önündeki bölümü TEİAŞ'ın ana iletim hattını deplase çalışmaları nedeniyle 6 Nisan Cuma gecesi saat 23.00'dan itibaren tamamen trafiğe kapatılacağı belirtildi.

Çalışmaların yaklaşık 60 gün süreceği ifade edilen açıklamada, yolun trafiğe tamamen kapatılması nedeniyle yeni güzergah hatlarının belirlendiğini, vatandaşların bu güzergah hatlarını daha önceden belirleyerek trafiğe çıkmasının uygun olacağını kaydedildi.

Belirlenen alternatif güzergahlar şöyle:

''Gazi Mahallesi'nden Sıhhiye, Cebeci ve Mamak istikametinde gidecek sürücülerin, Etiler Orduevi önündeki kavşaktan sağa dönerek önce Konya Yolu'na oradan da Hipodrom Caddesi ve Kazım Karabekir Caddesi'ni takiben tekrar Celal Bayar Bulvarı'na geçebilir.

Gazi Mahallesi istikametinde gidecek sürücüler, Kazım Karabekir Caddesi'nden Dögol Caddesi'ni ve devamında İncitaş Caddesi'ni takip edebilir.

Sıhhiye, Cebeci ve Mamak istikametlerinden gelip, Gazi Mahallesi'ne gidecek sürücüler de Celal Bayar Bulvarı'ndan sağa dönüp Kazım Karabekir Caddesi'ne çıkarak buradan, Dögol Caddesi ve İncitaş Caddesi'nden devam edebilir.' '
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile