Çelik İş’te Yeni Başkan Korkmazyürek

Çelik İş’te Yeni Başkan Korkmazyürek

Yunus Değirmenci’nin genel sekreterlik görevine getirilmesiyle boşalan Çelik İş Sendikası Kayseri Şube Başkanlığı’na Celalettin Korkmazyürek getirildi.

Ankara’da yapılan Çelik İş Sendikası Olağanüstü Genel Kurulu’nda sendika genel sekteri görevine getirilen Yunus Değirmenci’nin, Kayseri sendikal hayatına ve Çelik iş’e çok önemli katkılarda bulunduğunu hatırlatan Çelik iş Sendikası Şube Başkanı Celalettin Kormazyürek, “Değirmenci Başkan’a yeni görevinde başarılar dileriz. Ben ve arkadaşlarım sendikamızın yıllardan beri süren misyonu ve anlayışına sadık kalarak Kayseri çalışma hayatına destek ve katkılarımıza devam edeceğiz. Emanet olarak aldığımız bayrağı daha ileri götürmek için gayret sarf edeceğiz. Sektörümüzün ve üyelerimizin sıkıntı ve beklentilerini çok iyi biliyoruz. Bu konulara çözüm üretmek için çalışacağız. İşverenlerimizle huzur içinde kazanma anlayışıyla daha güzel günlere gitmek için gayret sarf edeceğiz. Çelik iş Yeni döneminde de Kayseri çalışma hayatına katkı sağlamaya devam edecektir.” dedi.

Çelik İş Kayseri Şubesi Yeni Yönetimi şu isimlerden oluştu: Başkan: Celalettin Kormazyürek, Şube Sekreteri Rüstem Çabuk, Mali Sekreter Mehmet Torumtay, Üye Orhan Elbustan, Üye Ali Kaya .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile