Çelik'ten, Kadinlara Istihdam Sözü

Çelik'ten, Kadinlara Istihdam Sözü

Ak Parti Erzurum Milletvekili Adayi Av. Ayse Deniz Çelik, Yakutiye Ilçesi’nde Rabiana Mahallesi ve Tasmagazalar esnafina ziyaret gerçeklestirdi.

Aile ve Sosyal Politikalar Il Müdürlügü çalisanlarini da ziyaret eden Çelik, Tebrizkapi Sanat Çarsisi’nda Erzurum Kadin Kooperatifinde kadinlarla sohbet etti. MNG AVM ve Tasmagazalar semtinde esnaf ziyareti gerçeklestiren Milletvekili Adayi Çelik, Rabiana mahallesinde seçmen taramasina katildi.

Toplantilarda kadinlara seçmenlere istihdam müjdesi veren Milletvekili Adayi Av. Ayse Deniz Çelik, yeni dönemde AK Parti ile kadinlarin tüm olanaklardan faydalanmalari için seferber olacaklarini söyledi.

Çelik: "Hanim kardeslerimizin istihdam ve is gelistirme süreçlerini kolaylastiracak, e-ticaret platformlarinda yer almalarini tesvik edecegiz” dedi.

Milletvekili Adayi Av. Ayse Deniz Çelik, 2002 yiliyla baslayan AK Parti iktidarlari boyunca kadinin, siyaset, egitim ve kamu basta olmak üzere kadinlara her alanda saglanan istihdamina dikkat çekti. Siyasette ve özellikle parlamentoda en çok kadin vekili olan partinin ise AK Parti oldugunu hatirlatan Çelik, “Kadinlarimizin isgücüne katilim oranlari 2002 yilinda yüzde 27.9 iken 2022 yilinda yüzde 34 bu yil ise hedeflenen oran yüzde 38’dir. Kamuda çalisan kadin oranimiz ise 2010 yilinda yüzde 34.2 iken 2020 yilinda yüzde 40.3’e çikmistir. Partimiz her kategoride oldugu gibi kadinlara olan pozitif ayricalikta da yine zirve yapmistir. 2023 seçimlerinden sonrada bu durum artarak devam edecektir” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile