Çelikcan Sarıçam Mahallesinde

Çelikcan Sarıçam Mahallesinde

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan Sarıçam Mahallesi'nde yapılan çalışmaları yerinde gördü

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan Sarıçam Mahallesi'nde yapılan çalışmaları yerinde gördü. Esnaf ve vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Çelikcan onların istek ve sıkıntılarını birebir kendilerinden dinledi.
Beraberinde meclis üyeleri ve mahalle muhtarıyla birlikte yapılan çalışmaları yerinde denetleyen Başkan Çelikcan "Yaptığımız programa göre çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Şu ana kadar birçok mahallede çalışmalarımız devam ediyor. Bütün mahallelerimize aynı zamanda girme şansımız yok. Benim vatandaşlarımızdan isteğim bize biraz zaman versinler her mahallede çalışmalarımız olacaktır. Amacımız Yüreğir'in yol sorununu çözmektir" dedi.
Sarıçam Mahalle Muhtarı Fethi Yıldız çalışmalarından dolayı Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan ve çalışanlara teşekkür etti. Sarıçam Mahallesi'nin birçok sokağının kilit parke ile kaplandığını ve kilit parke olmayan sokaklarında asfalt ile yapıldığını belirten Sarıçam Mahalle Muhtarı Fethi Yıldız "Başkanımızın mahallemize yaptığı çalışmaları için kendilerine teşekkür ediyorum. İyi niyetle ve hizmet etmek için uğraştığın zaman böyle güzel çalışmalar ortaya çıkıyor" dedi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile