Çelikhan Belediyesi Stk ve Muhtarları Bilgilendirdi

Çelikhan Belediyesi Stk ve Muhtarları Bilgilendirdi

Adıyaman’ın Çelikhan İlçe Belediye Başkanı Mustafa Bulut, mahalle muhtarları ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle bilgilendirme toplantısı düzenledi.


Taziye evi salonunda gerçekleşen toplantıya merkez mahalle muhtarları ve ilçede faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

İlçedeki gelişmelerle ilgili bilgi veren Başkan Mustafa Bulut, belediyenin gelir giderinden bahsederek “Belediye bütçesine iki kalemden para geliyor. Birincisi içme suyu parası ikincisi İller Bankası'ndan gelen paradır. Hesaplamalarda giderimiz gelirimizden daha fazla görünüyor. Bizler her zaman sivil toplum kuruluşlarının görüşlerine, önerilerine, fikirlerine sıcak bakıyoruz. Şimdiye kadar yaptığımız işler olumlu gitti fakat yaptıklarımız girişimler sonucu ilçemize cazibe yoluyla kazandırdığımız Kermuk İçme Suyu ilçemizin en büyük ihtiyaçlarından biridir. Su hazinenindir. Yasal olarak hakkımızı arayacağız ve hakkımızı kimseye kaptırmayacağız. Ben şunu görüyorum ilçem mağdur ediliyor. Bir tarafımızda Çat Barajı suyu Malatya’ya gidiyor, diğer tarafta Havşeri suyu Adıyaman’a gidiyor. Recep suyumuz Kahta’ya gidiyor. Ben ileride yapmış olmaktan gurur duyacağım hizmetler yapmak için ve de halkımızın duasını kazanmak için uğraşıyorum. Ben sizlerin fikirlerini ve yardımlarınızı bekliyorum” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile