Cendere’de Tır İle Kamyonet Çarpıştı: 3 Yaralı

Şişli Cendere yolunda kamyonet ile TIR’ın çarpıştığı kazada 1’i ağır 4 kişi yaralandı.

Çarpmanın etkisiyle araç içerisinde sıkışan kamyonet sürücüsü, itfaiye ve sağlık ekipleri tarafından sıkıştığı yerden kurtarıldı

Alınan bilgiye göre kaza, öğle saatlerinde Şişli Cendere yolu üzerinde meydana geldi. Kemerburgaz yönüne seyreden Mustafa Kuş idaresindeki 34 DH 89 49 plakalı kamyonet, karşı yönden gelen Birol Uzun yönetimindeki 61 K 11235 plakalı TIR ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle araçlar farklı yönlere savruldu. Aracında sıkışan ve acılar içinde kıvranan kamyonet sürücüsü Mustafa Kuş, itfaiye ve sağlık ekiplerinin yaklaşık bir saat süren çalışmasının ardından araçtan çıkarılarak hastaneye götürüldü. Kamyonette bulunan diğer yaralılar İlkay Erdede ve Muhammed Kızılkaya da hastaneye kaldırılırken, TIR şoförü Birol Uzun ise kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.

Görgü tanıkları, kamyonet sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybederek TIR ile çarpıştığını iddia etti. Kaza nedeniyle araç trafiğine kapalı olan Kemerburgaz Cendere yolu araçların çekilmesiyle birlikte yeniden trafiğe açılırken, TIR sürücüsü Birol Uzun ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

Polis, kazaya ilişkin soruşturma başlattı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile