Cengil‘den Kararsızlara Çağrı: Sandığa Gidin Oyunuzu Kullanın

HAS Parti Adana İl Başkanı Sıtkı Cengil, Türkiye’de sandığa gitmeyen önemli bir seçmen kitlesinin bulunduğuna dikkati çekti.

HAS Parti Adana İl Başkanı Sıtkı Cengil, Türkiye’de sandığa gitmeyen önemli bir seçmen kitlesinin bulunduğuna dikkati çekti.

Cengil, “Hiçbir şey değişmeyecek düşüncesiyle oy kullanmayan vatandaşlarımız şunu bilmelidirler ki kendileri oy kullanmadığı zaman hiçbir şey değişmeyecek belki de daha kötü sonuçların doğmasına sebep olacaklardır” dedi.

Türkiye’nin ekonomik ve sosyal olarak daha da kötüye gitmemesi için kararsızların oylarının önemine dikkat çeken Sıtkı Cengil, "Ülkemizde maalesef her seçimde sandığa gitmeyen büyük bir kitle var. Sandığa gitmeyişlerinin sebebi, oy verebilecekleri bir partinin olmayışı veya ‘Hepsi aynı hangisine verirsem vereyim bir şey değişmez’ düşüncesidir. Oran olarak bakıldığı zaman bu vatandaşlarımız mecliste çok güçlü bir gurubu oluşturacak sayıdadırlar. Hiçbir şey değişmeyecek düşüncesiyle oy kullanmayan vatandaşlarımız şunu bilmelidirler ki kendileri oy kullanmadığı zaman hiçbir şeyi değiştiremeyecek belki de daha kötü yapacaklara meydan bırakmış oluyorlar. Bu güne kadar ki siyasi partiler tablosuna baktığımız zaman bu vatandaşlarımızın düşüncelerine hak verebiliriz. Ancak bu gün artık durum farklıdır Şimdi yepyeni bir parti, yepyeni bir lider var. Bu parti HAS Parti’dir lideri Numan Kurtulmuş’tur. HAS Parti; hiçbir şey eskisi gibi olmayacak ve her şey milletin lehine değişecek’ düşüncesiyle yola çıkmıştır. Kararsız kardeşim aradığın hemen yanı başındadır. Bu tarihi noktada sana çok büyük görev düşüyor. Güneş doğdu devran dönecek, lütfen biraz da sen davran, Pazar günü mührü medeniyet güneşinin altına vur halkın sesi yükselsin ve makus talihimiz değişsin” ifadesini kullandı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile