Cep telefonları yaygınlaşıyor, ancak evden görüşmeler de arttı

Türkiye'deki ev telefonu kullanımı dünyanın aksine son bir yılda arttı. Türk Telekom tarafından 'Türkiye'ye Değer' projeleri kapsamında düzenlenen 'Tü

  Türkiye ' deki ev telefonu kullanımı dünyanın aksine son bir yılda arttı . Türk Telekom tarafından ' Türkiye ' ye Değer ' projeleri kapsamında düzenlenen ' Türkiye ' ye Değer Buluşmaları ' nın 7 . ' sine katılan Türk Telekom Pazarlama ve İletişim Başkanı Erem Demircan , ev telefonu kullanımının tahminlerin aksine yüksek olduğunu söyledi . Toplantıda Balıkesir , Bilecik , Bursa , Çanakkale , Kütahya ve Yalova ' dan gelen basın mensuplarına , kurumun çalışmaları ve sosyal projeleri hakkında bilgi verildi .

Türk Telekom ' un , ' Türkiye ' ye Değer ' isimli sosyal sorumluluk projeleriyle 81 ilde faaliyet yürüttüğüne işaret etti . ' Bir fark yaratsak yeter Türkiye ' ye Değer ' sloganıyla sürdürdükleri çalışmaları eğitim ve spor ile çevre başlıkları altında topladıklarına vurgu yapan Demircan , şunları söyledi : " Türk Telekom okulları , internet evleri , spor okulları ve e-fatura ormanları gibi sosyal sorumluluk projelerimiz devam ediyor . 81 ilde yürüttüğümüz kurumsal sosyal sorumluluk projeleriyle , geçen yıl ulusal ve uluslararası organizasyonlarda 20 ' den fazla ödül aldık . "

2009 yılında altyapı ve teknolojiye gerçekleştirdikleri yatırım miktarının 2 , 5 milyar TL ' ye ulaştığını kaydeden Demircan , 2005 yılında sabit hat operasyonları haricinde Avea ' nın yüzde 40 ' lık hissesine sahipken , bugün 8 şirketten oluşan Türkiye ' nin öncü iletişim ve yakınsama teknolojileri grubu haline dönüştük . " diye konuştu .

Avantaj tarife paketleriyle birlikte evden telefon görüşmelerinde büyük artış yaşandığını aktaran Erem Demircan , " Dünyadaki trendin aksine Türkiye ' de ev telefonu kullanımı son bir yıl içerisinde arttı . Dünyanın her tarafından azalış gösterirken , biz de artış gösterdi . Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu ' nun rakamlarına göre , geçtiğimiz yılın birinci çeyreğindeki ev ve iş telefonu kullanımı , dakika olarak bakıldığında bu yıl birinci çeyrekte tam yüzde 20 artış gösterdi . Ev telefonu , müşterilerine değer yaratan bir ürün haline dönüştü . " ifadesini kullandı .

Batı 2 . Bölge Müdürü İrfan Yıldız ise bölgedeki çalışmaları hakkında bilgi verdi . Toplam bin 769 kişinin çalıştığı Batı 2 . Bölge kapsamındaki illerde , Türk Telekom Spor Kulüpleri ' nde şimdiye kadar 183 sporcunun yetiştiğini kaydeden Yıldız , şu anda bölgelerinde toplam 84 internet evinin faaliyet gösterdiğini bildirdi .

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile