Cephanelik Mesire Alanı İzmitlilerin Uğrak Yeri Oldu

Cephanelik Mesire Alanı İzmitlilerin Uğrak Yeri Oldu

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın önemli projelerinden birisi olan ve atıl vaziyetinden kurtarılıp İzmit’e kazandırılan Cephanelik Mesire alanı, vatandaşların uğrak yeri haline geldi.

İzmit Belediyesi tarafından düzenleme çalışmaları yapılan Cephanelik Mesire Alanı vatandaşlardan büyük ilgi görüyor. Vatandaşlar sıcak havalarda Cephanelik Mesire Alanına adeta akın ediyor. Aileleriyle birlikte Cephanelik Mesire Alanı’na gelen vatandaşlar güzel ve modern bir ortamda piknik yapmanın mutluluğunu yaşarken, çocuklar da kendileri için yapılan yeni oyun alanlarında gönüllerince eğleniyor.

Doğal bir güzelliğe sahip olan Cephanelik Mesire Alanı yapılan çevre düzenlemeleriyle tam not alıyor. Ferah ve nezih bir ortamda güzel vakit geçiren vatandaşlar çocuk oyun alanları, ahşap kamelyalar, yeni barbeküler, bisiklet, yürüyüş ve koşu yolları, yeşillendirme ve çiçeklendirme çalışmalarıyla birlikte mesire alanının çok daha kullanışlı ve modern hale geldiğini belirtti.

Yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’a teşekkür etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile