Çermik Halilan Sulama Birliği 2013 Yılı Bütçesi Karara Bağlandı

Çermik Halilan Sulama Birliği 2013 Yılı Bütçesi Karara Bağlandı

Diyarbakır Devlet Su İşleri (DSİ) 10. Bölge Müdür Yardımcısı M.Fırat Tutşi ve beraberindeki heyet Diyarbakır'ın Çermik ilçesi Halilan Sulama Birliği'nin olağan meclis toplantısına katıldı.

Halilan Sulama Birliği binasında düzenlenen olağan meclis toplantısına DSİ 10. Bölge Müdür Yardımcısı M. Fırat Tutşi İşletme Bakım Şube Müdürü M. Yaşar Ceylan, Elektro Mekanik Teçhizat Şube Müdürü Fatih Fidan, DSİ 101. Şube Müdürlüğü Makine Başmühendisi Remzi Erdem, 101. Şube Müdürlüğü Göletler Başmühendisi İskan Teğin, Çermik Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Yusuf Güden, Halilan Sulama Birliği Başkanı Mustafa Varol ve meclis üyeleri katıldı.

Çermik Halilan Sulama Birliği'nin olağan meclis toplantısına katılan DSİ 10. Bölge Müdür Yardımcısı M. Fırat Tutşi, toplantıda Halilan göletinin işletilmesi, sulama kanallarının bakım onarımının yapılması ve suyun tasarruflu kullanılması konularında birlik meclisi üyelerini bilgilendirdiklerini belirterek, ayrıca Halilan Sulama Birliği'nin 2013 yılı bütçesinin görüşülerek karara bağlandığını söyledi.

Halilan Sulama Birliği olağan meclis toplantısının ardından DSİ 10. Bölge Müdür Yardımcısı M. Fırat Tutşi ve beraberindekiler Halilan göletine giderek, gölet ve sulama kanallarında yapılacak olan bakım ve onarım çalışmalarını yerinde inceledi. Daha sonra DSİ 10. Bölge Müdür Yardımsı M. Fırat Tutşi Kaymakam Mimar Sinan Batmaz’ı ziyaret ederek konuyla ilgili bilgi verdi

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile