ÇESOB Baskani Gür'e Övgü

ÇESOB Baskani Gür'e Övgü

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Yönetim Kurulu üyesi Özcan Saraçoglu ve Türkiye Madeni Esya Sanatkarlari Federasyonu Baskani Necdet Heppekcan, Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odalari Birligini (ÇESOB) ziyaret etti. Ziyarette Saraçoglu ve Heppekcan, Baskan Gür’den övgüyle söz etti.



ÇESOB’un faaliyetlerini ulusal basin araciligiyla yakindan takip etme firsati bulduklarini vurgulayan Özsaraçoglu ve Heppekcan, Çorumlu esnaf ve sanatkarlarin dertleriyle dertlenen bir Birlik Baskanina sahip olduklari için sansli olduklarini kaydetti.

Ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getiren Baskan Recep Gür ise, ÇESOB olarak tüm TESK yöneticileri ve Federasyon Baskanlariyla uyum içerisinde çalistiklarini söyledi.



Çorumlu esnaf ve sanatkarlarin sorunlarini gerek Federasyon gerekse Konfederasyon nezdinde çözmeye çalistiklarini anlatan Recep Gür, gösterdikleri yakin ilgi ve alakadan dolayi Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu Yönetim Kurulu üyesi Özcan Saraçoglu ve Türkiye Madeni Esya Sanatkarlari Federasyonu Baskani Necdet Heppekcan araciligiyla tüm Konfederasyon ve Federasyon yöneticilerine tesekkür ederek, kendilerine günün anisina plaket sundu.

Türkiye Madeni Esya Sanatkarlari Federasyonu Baskani Necdet Heppekcan, beraberinde önceki dönem Federasyon Baskani Özcan Saraçoglu ile birlikte Federasyonlarina bagli Çilingirciler ve Tenekeciler Odasi Baskani Halil Taskaldiran, Oto Tamirciler Esnaf Odasi Baskani Necmettin Uzun, Kalaycilar ve Hirdavatçilar Odasi Baskani Sedat Ek ile Sungurlu Madeni Sanatkarlar Odasi Baskani Hakki Vargeloglu’nu da ziyaret ederek, oda baskanlarina hizmetlerinden dolayi tesekkür plaketi takdim etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile