Çetinkaya Mağazaları Trabzon’da İkinci Mağazasını Varlıbaş Avm’de Açtı

Çetinkaya Mağazaları Trabzon’da İkinci Mağazasını Varlıbaş Avm’de Açtı

Çetinkaya Mağazaları, Trabzon'un Atapark mevkiinde bulunan Varlıbaş Alışveriş Merkezi’nde ikinci mağazasını açtı.

Açılışa, Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, AK Parti Trabzon Milletvekili Faruk Nafiz Özak, AK Parti Adana Milletvekili Necati Çetinkaya, Çetinkaya Mağazaları Yönetim Kurulu Başkanı Fehmi Çetinkaya ve davetliler katıldı.

Açılışta bir konuşma yapan Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Çetinkaya Mağazaları sayesinde yüzlerce kişiye istihdam sağlandığını belirterek, “6 ay kısa bir sürede Trabzon’umuza kazandırdığımız Çetinkaya Mağazası'na 'hoş geldiniz' diyorum. Gerçekten büyüyen ve gelişen geliştikçe dosta güven düşmana da kıskançlık hissi veren ülkemizin en önemli güvencesi şüphesiz özel sektörümüzdür. Onlar büyüdükçe mevcut olan vatandaşının iyiliğini, sağlığı, mutluluğu sağlamakta temin etmekle görevli olan devlettir. Bir o kadar dosta güven vermektedir. Devletimiz temelleri teşkil eden insanların büyüklerin ifade etkileri gibi insan yaşar ki devlet yaşasın. İnsanımızı memnun ve mesut edecek en önemli unsurlardan biri şüphesiz onların karınların doymasıdır” dedi.

Çetinkaya Yönetim Kurulu Başkanı Fehmi Çetinkaya ise Çetinkaya Mağazaları'nın sıfırdan başladığını ve emin adımlarla bugün Türkiye'nin sayılı müesseselerinin arasına girdiğini söyledi.

Konuşmaların ardından açılış kurdelesini kesen Vali Kızılcık ve beraberindekiler daha sonra mağazayı gezdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile