Çetkoder'den Kobilere Eğitim Semineri

Çetkoder'den Kobilere Eğitim Semineri

Çevre ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği (ÇETKODER) Genel Merkezi Piyasada oluşan ekonomik bunalım ve işsizliğin oluşturduğu sosyal dengesizlik nedeniyle yurdu bölge bölge gezerek Küçük ve orta ölçekli işletme sahip ve yöneticilerini eğitimden geçiriyor

Çevre ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği (ÇETKODER) Genel Merkezi Piyasada oluşan ekonomik bunalım ve işsizliğin oluşturduğu sosyal dengesizlik nedeniyle yurdu bölge bölge gezerek Küçük ve orta ölçekli işletme sahip ve yöneticilerini eğitimden geçiriyor.
Çevre Ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği (ÇETKODER) tarafından toplumsal kalkınma, bilinçlenme ve mutabakat adına; Kahramanmaraş, Gaziantep, Adıyaman, Şanlıurfa, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Tunceli, Erzincan, Diyarbakır, Bitlis, Kars, Kilis, Edirne, İstanbul, Mersin, Afyon, Adana, Osmaniye, Hatay, Bingöl, Kayseri, Karaman, Niğde, Aksaray, Antalya, Isparta, Burdur, Kırşehir, Çankırı, Bolu, Denizli, Bursa, Zonguldak, Rize, Trabzon, Gümüşhane, Düzce, Giresun, Iğdır, Malatya, Nevşehir, Sakarya, Tokat, Trabzon, Yozgat, Mardin, Kırklareli, Samsun, Karabük, Kocaeli, Manisa ve Eskişehir, illerinde küçük ve orta ölçekli işletme sahip ve yöneticilerini kapsayan KOBİ sahip ve çalışanlarına yönelik eğitim seminerlerinden 18'incisi gerçekleştirdi.
ÇETKODER'in Genel Merkez binasında gerçekleştirilen eğitim seminerinde 50 KOBİ sahip ve çalışanlarına yönelik çeşitli branşlarda eğitim verildi. 6 saat süren seminer de, Gelişmiş dünya ülkelerindeki Özellikle AB ülkelerindeki uygulama ve çalışmalar ele alınıp pratik eğitim verildi. Eğitim sonunda katılımcı her ilden bir kişi ÇETKODER Eğitmeni unvanı alırken seminere katılanlara katılım ve başarı belgesi verildi.
ÇETKODER'İN Kobi'lere yönelik verdiği eğitimde ana temanın öğrenmeyi isteme ve ihtiyaç hissetmek olduğunun altını çizdiler.
KOBİ'lerde hizmet sunacak olan personel ve çalışanların her zaman güler yüzlü olması, Dinleme becerisine sahip olması, Yaratıcı olması, Doğru soru sorma becerisine sahip olması, gerektiği vurgulandı.
Yine Empati kurabilmesi, Dedikodu yapmaması, Takım çalışmasına uyum sağlaması, İşinde dikkatli ve titiz davranması, Kendini sürekli geliştirmesi, Güzel konuşma becerisine sahip olması, Sabırlı olması, Aktif ve kendine güveni olması, Stresle başa çıkmayı bilmesi, Mesleki açıdan bilgili olması, Kültür seviyesini yükseltme için çaba sarf etmek gerektiğinin altı çizildi.
Seminer bitiminde konuşma yapan ÇETKODER Genel Başkanı Mustafa Göktaş "Ülkemiz gerçekleri ortada. Küresel sermaye, globalleşen dünya derken bizim ülkemiz hep bu çemberin dışına itilmekte. Ülke olarak Ekonomi de hak ettiğimiz yerde değiliz. ÇETKODER Genel Merkezi olarak Piyasada oluşan ekonomik bunalım ve işsizliğin yarattığı sosyal dengesizlik nedeniyle yurdu bölge bölge gezerek Küçük ve orta ölçekli işletme sahip ve yöneticilerini dünyada gelişen yenilikleri, teknolojileri, atılımları aktarıp eğitimden geçiriyoruz. Ekonomi, görüyorsunuz, dünyada her şeyin önünde. Bu nedenle ülkemizin kurtuluşu bilinçli, eğitimli iş adamlarımızdan, esnafımızdan, sanayicimizden ve girişimcimizden gelecek. KOBİ dediğimiz Küçük ve orta ölçekli işletmelerimizde verimin arttırılması, girişimciliğin özendirilmesi ve kazandırılması için KOBİ çalışanları ve sahiplerinin performanslarını arttırmak, verimliliğini sağlamak. Çalışmalarımız hızla devam edecek. Seminer, kurs ve panellerimiz ve konferanslarımız halka açık ücretsizdir. Sizler burada öğrendiklerinizi tatbik edeceksiniz. Ve geldiğiniz yörelerde ÇETKODER adına bu eğitimleri vereceksiniz. Sizlere her tür alt yapı ve dokümantasyon desteğini sağlarız. Yeter ki yörenizdeki ekonomik kalkınmaya katkınız olsun. Çekilen sıkıntıları çok iyi biliyoruz. Ekonominin temeli sizsiniz, ayakta kalmak ve başarmak zorundasınız. Bizler Tüketici örgütleri olarak yanınızdayız. Yerli üretimi, yerli sermayeye kalkındırmak ve yaşatmak hepimizin görevidir" dedi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile