Cevat Demir Cinayetinde 4 Kisi Tutuklandi

Cevat Demir Cinayetinde 4 Kisi Tutuklandi

Diyarbakir’da subat ayindan bu yana kayip olarak aranan 2 çocuk babasi 36 yasindaki Cevat Demir’in, İçel’de öldürülmesi olayiyla ilgili adliyeye sevk edilen 7 kisiden 4’ü tutuklandi.

Diyarbakir’da 14 Subat tarihinden bu yana kayip olarak arandigi bildirilen Cevat Demir’in, son olarak İçel’e geldigi yönünde bilgi alan Asayis Sube Müdürlügü Cinayet Büro Amirligi ekipleri, sahsin bulunmasi için çalisma baslatti. Sahsin öldürüldügünü degerlendiren Cinayet Büro Amirligi ekipleri, yürütülen teknik ve fiziki takibin ardindan 3 ilde düzenledikleri operasyonda 14 süpheliyi gözaltina aldi. Süphelilerin verdikleri ifade dogrultusunda, tabanca ile öldürülerek merkez Toroslar ilçesindeki Çopurlu Çivi Çukur mevkiinde bos bir araziye gömülen Cevat Demir’in cesedine ulasildi. Ceset, yapilan otopsinin ardindan ailesi tarafindan Diyarbakir’da topraga verildi.

Gözaltina alinan süphelilerden 7’si ifadelerinin ardindan serbest birakilirken, suçlarini itiraf ettikleri belirtilen M.S., I.B., E.E., M.S., R.G., T.D. ve S.K. adliyeye sevk edildi.

Adliyeye sevk edilen süphelilerden E.E. ve R.G. isimli sahislar Cumhuriyet Bassavciliginca, T.D. isimli sahis adli kontrol talebiyle mahkemece serbest birakilirken, M.S., M.S., S.K. ve I.N. isimli sahislar çikarildiklari mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile