Çevik kuvvet, Elbistan ve Afşin'in asayiş yükünü çekecek

Kahramanmaraş Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, Elbistan'da eğitim çalışmaları devam eden çevik kuvvet biriminin bölgenin asayiş yükünü çekeceğini söyledi

Kahramanmaraş Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, Elbistan'da eğitim çalışmaları devam eden çevik kuvvet biriminin bölgenin asayiş yükünü çekeceğini söyledi. Çevik kuvvet şubesine personel atanması ile ilgili konunun çözüldüğünü aktaran Aydın, çok kısa süre içerisinde teçhizatların tamamlanmasıyla birlikte bu birimin Elbistan ve Afşin'e hizmet verecek hale geleceğini bildirdi.

Elbistan ziyaretinde gazetecilere değerlendirmelerde bulunan Kahramanmaraş Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, Elbistan'ın öncelikli ilçeler arasında olduğunu vurguladı. Aydın, şunları aktardı: "Elbistan ilçemizde çevik kuvvet biriminin kurulması onaylandı. Bu çerçevede personel tayini yapıldı. 40 kişilik bir personel tayin edildi. Çevik kuvvet personelinin eğitimi uzun bir sürece yayılıyor. Yakın bir zaman içerisinde gerekli teçhizatlar tamamlandıktan sonra Elbistan ve Afşin ilçelerimizde hizmet verecek şekilde konuşlanacak. Şu an hizmet veren çevik kuvvet personeli aynı zamanda asayiş hizmeti de veriyor. İleriki aşamada panzer ve toma dahil diğer teçhizat eksiklerimizi tamamlayacağız. Çünkü Elbistan stratejik ve önemli bir ilçemiz."

Elbistan'ı desteklemeye devam edeceklerinin altını çizen Aydın, "Biz de Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü olarak Elbistan'a son derece önem veriyoruz. Gerek çevik kuvvet ve gerekse diğer hizmetler de burayı desteklemeye devam edeceğiz. Bu sene personel tayini konusunda Türkiye genelinde bir sıkıntı meydana geldi. Bu nedenle buraya personel anlamında yeterli desteği veremedik. Ama Elbistan bizim için öncelikli ilçelerimiz arasında. İnşallah huzurumuz hiçbir zaman bozulmaz. Yaşantımızı barış içerisinde devam ettiririz." ifadelerini kullandı.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile