Çevre Ödülü Agua Park

Çevre Ödülü Agua Park

Okulların tatile hazırlandığı şu günlerde Osmanbey İlköğretim Okulu 3-C sınıfından 4, Özel Bahar Kolejinden de bir öğrenci önemli bir etkinliğe imza attı.

Okullarının çevre kulübü üyesi minik öğrenciler beraberlerinde Simav'ın Çevre dedesi 73 yaşındaki Necdet Öztaş ile birlikte geçtiğimiz hafta sonu ilçenin belirli bölümlerinde çöpleri toplayarak temizlik yaptı, halktan büyük takdir topladı.
Daha temiz bir çevrede yaşamanın hem kendilerinin hem de gelecek nesillerin hakkı olduğunu ifade eden Ali Enes Yılmaz, Hüsna Sena Demir, Damla Yüksek ve Cansu Erdem, Necdet dedeleriyle birlikte gerçekleştirdikleri çöp toplama ve temizlik işlemine belirli aralıklarla devam edeceklerini kaydetti.
Simav Belediye Başkanı Kasım Karahan çevreci miniklerle Necdet Öztaş'ı makamında kabul ederek tebrik etti. Miniklerle Necdet Öztaş'ın çevreye duyarlılığı hususunda gösterdikleri hassasiyetin örnek alınması gereken asil bir davranış olduğu söyleyen Belediye Başkanı Kasım Karahan, bu örnek davranışı ödülsüz bırakmayacağını söyledi. Karahan ödül olarak miniklere Agua Parktan iki gün ücretsiz yararlanma fırsatı sunduğunu söyledi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile