Çevre Sehircilik Ve Iklim Degisiklik Bakanligi'ndan Sile'ye Greyder Hizmet Araci Hibe Edildi

Çevre Sehircilik Ve Iklim Degisiklik Bakanligi'ndan Sile'ye Greyder Hizmet Araci Hibe Edildi

Sile Belediyesi, altyapi faaliyetlerinde de vatandaslarin ihtiyaçlarini en iyi sekilde karsilamak için çalismalarini sürdürüyor. 782 kilometrekarelik alanda 62 mahalleye hizmet veren Sile Belediyesine yapilacak olan altyapi çalismalarinda kullanilmak üzere Çevre Sehircilik ve Iklim Degisiklik Bakanligi tarafindan 1 adet sifir kilometre Greyder Hizmet Araci hibe edildi.



Sifir kilometre greyder Sile’ye hayirli olsun

Gelisen ve büyüyen Sile’nin ihtiyaçlari çerçevesinde araç filosunu güçlendirmeye ve sürdürülebilir belediyecilik hizmetlerindeki kaliteyi artirmaya yönelik çalismalarina hiz veren Sile Belediyesi, Baskan Ilhan Ocakli’nin girisimleri sonucu sifir kilometre Hidromek marka greyderi araç filosuna dahil etti.

Sile Belediyesinin bugüne kadar sürdürdügü altyapi çalismalarinda kullanilan 1987 model greyder artik ekonomik kullanim ömrünü tamamladigindan filoya katilan sifir kilometre greyder sürdürülebilir belediyecilik çalismalari açisindan büyük önem arz ediyor.

“Hizmet kalitemiz için filomuzu yenilemeye devam edecegiz”

Son dönemde Istanbul’un parlayan yildizi olan Sile’nin önemli bir cazibe merkezi haline dönüstügünü ifade eden Baskan Ocakli: “Özellikle son bir kaç yildir Sile önemli bir cazibe merkezi noktasi oldu. Ulasim akslarinin tamamlanmasiyla ilçemizde yerlesik olarak yasayan hemsehrilerimizin de sayilari artiyor. Dolayisiyla olusan ihtiyaçlar da bu noktada ayni sekilde artmaktadir. Ilçemizi ziyaret eden misafirlerimize ve Sileli hemsehrilerimize en iyi sekilde ve kalitede hizmet vermek adina tüm ekiplerimiz gece gündüz çalismaktadir. 1987’den bugüne, uzun süredir ilçemizde hizmet veren emektar aracimiz Çevre Sehircilik ve Iklim Degisikligi Bakanligimizin hibe araciyla yenilendi. Hizmet kalitemiz için araçlarimizi yenilemeye ve filomuzu genisletmeye devam edecegiz” dedi.



Belediye bütçesine yük olmadan 6 milyon 500 bin TL’lik bir yatirim daha

Sile’de geçtigimiz günlerde hizmete giren sifir kilometre temizlik araçlarinin yani sira, bölgenin önemli bir ihtiyacini karsilamasi planlanan is makinesi de araç filosuna katildi.

Yol yapimi, yeni yol açimi, kar küreme çalismalari gibi pek çok alt yapi çalismalarinda hizmet verecek olan greyder araç filosuna katilarak Sile Belediyesinin is makinesi parkuruna güç kazandirdi.

Satis fiyati 6 milyon 500 bin TL olan Hidromek marka greyder Çevre Sehircilik ve Iklim Degisikligi Bakanliginin hibe destegi ile belediye envanterine kazandirildi. Bu sayede önemli bir ihtiyaç daha belediye bütçesine ekstra yük olmadan giderilmis oldu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile