Çevre ve Şehircilik Bakanı Bayraktar,Uşak'ta Kentsel Dönüşümün Temelini Atacak

Uşak'ta daha önce deri üreticilerinin bulunduğu bölgede uygulanacak olan kentsel dönüşüm projesinde temel atma törenine, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın katılacağı belirtildi.

Uşak Belediye Başkanı Ali Erdoğan, yaptığı yazılı açıklamada, proje için temel atma töreninin 12 Ekim 2012 Cuma günü yapılacağını kaydetti.

Bakan Erdoğan Bayraktar'ın ayrıca 40 metrelik yol çalışmasının temelini atacağını dile getiren Ali Erdoğan, TOKİ tarafından inşa edilen 'Dokumacılık Sitesi'nin kura törenini de aynı gün yapacaklarını kaydetti.

Bakan Bayraktar'ın kentsel dönüşüm projesinin yıkım çalışmasını TOKİ Başkanı olduğu dönemde başlattığını hatırlatan Başkan Ali Erdoğan, ''Çok zorlu süreçleri içinde barındıran kentsel dönüşüm projesi, bir çok engelle karşılaştı. Engellerin büyük bölümünü Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın çabalarıyla aştık. Bakan Bayraktar, TOKİ Başkanı olduğu dönemde yıkım işlemini bizzat başlatmıştı. Projenin uygulama safhasındaki ilk kazmayı da yine Bakan Erdoğan Bayraktar vuracak. 12 Ekim Cuma günü, Uşak için önemli bir projenin ilk adımını atacağız'' dedi.

Muhabir: Uşak / Binnaz Ersoy

Yayıncı: Ramazan Ercan
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile