Ceyda Çetin Erenler'den Kadin Girisimcilere Destek Ziyareti

Ceyda Çetin Erenler'den Kadin Girisimcilere Destek Ziyareti

AK Parti Kütahya Milletvekili Ceyda Çetin Erenler, Simav’da faaliyet gösteren ‘Eynal Kadin Girisimi Üretim ve Isletme Kooperatifi’ne ziyarette bulundu.

Milletvekili Ceyda Çetin Erenler, Simav AK Parti Kadin Kollari Baskani Avukat Hicret Kahraman Kaymak ile birlikte, Simav’in kadin girisimcilerini ziyaret ederek her platformda destek olacaklarini belirtti.

Erenler, “Simav’a has lezzetlere emek veren maharetli kadinlarimizla yufka açtik. Kooperatifimizde meshur Simav tarhanasi, her derde sifa kizilcik tarhanasi, mineralli su ile yogrulan essiz Yagillar köyü baklavasi, bol cevizli 40 kat yapilan ev baklavasi, jeotermalli serada üretilen ünlü Eynal domatesiyle yapilan salça ve soslar, kozalak reçeli, ak kiraz reçeli ve daha pek çok lezzetli ürün hazirlanip islenerek, ülkemizin dört bir kösesine ulastiriliyor. Üreten ve emegini kazanca dönüstüren kadinlarimizin her daim yanindayiz” dedi.

Simav Eynal Kadin Girisimi Üretim ve Isletme Kooperatifi Baskani Sevim Kabak, AK Parti Kütahya Milletvekili Ceyda Çetin Erenler’e ziyareti ve desteklerinden dolayi tesekkür etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile