Ceyhan'da 6 Ay Önceki Cinayetin Zanlisi Yakalandi

Ceyhan'da 6 Ay Önceki Cinayetin Zanlisi Yakalandi

Adana’nin Ceyhan ilçesinde 31 Aralik 2023 tarihinde düzenlenen silahli saldirida bir genci öldüren, babasini da yaralayan zanli, polisin 6 aylik teknik ve fiziki takibi sonucu yakalandi.

Olay, 31 Aralik 2023’de saat 00.30 siralarinda Belediye Evleri Mahallesi’nde meydana geldi. Nihat Öztalum (51) ve oglu Muhammed Öztek (28) evlerinin önünde kimligi bilinmeyen kisi yada kisiler tarafindan silahli saldiriya ugradi. Vatandaslar tarafindan Ceyhan Devlet Hastanesi’ne kaldirilan Muhammed Öztek, acilde yapilan müdahalelere ragmen kurtarilamadi. Durumu agir oldugu belirtilen baba Nihat Öztalum ise ön tedavinin ardindan Adana Sehir Hastanesi’ne sevk edildi. Saldirinin ardindan olay yerine gelen polis ekipleri zanlinin yakalanmasi için çalisma baslatti.

Ceyhan polisi 6 aylik teknik ve fiziki takip sonrasi katili yakaladi

Ceyhan Emniyet Müdürlügü Asayis Büro Amirligi ekipleri, baba ve oglunu vuran S.S’yi yakalamak için çalismalarina hiz kesmeden devam etti. 6 ay boyunca süren teknik ve fiziki takip sonrasi S.S’in Belediye Evleri Mahallesi’nde bir evde saklandigini tespit etti. Söz konusu süpheli yapilan operasyonla kiskivrak yakalandi.

Emniyetteki islemlerinin arindan adliyeye sevk edilen süpheli çikarildigi mahkemece tutuklandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile