Ceyhan'daki Trafik Sorunu Için Akilli Kavsak Projesi

Ceyhan'daki Trafik Sorunu Için Akilli Kavsak Projesi

Ceyhan Belediye Baskani Kadir Aydar, ilçedeki trafik yogunlugunu azaltmayi hedefleyen Akilli Kavsaklar Projesi’ni hayata geçirmeye basladi.

Ceyhan’da trafikte yasanan olumsuzluklari gidermek ve kavsaklarda bekleme sürelerini kisaltmak adina projeler gelistiren Baskan Kadir Aydar, ilçede en önemli sorunlar arasinda yer alan, Ugur Mumcu Bulvari ile Adnan Menderes Bulvarini birbirine baglayan kavsagi akilli kavsak sistemiyle yenileyeceklerini açikladi.

Çalismalarin yakin zamanda tamamlanmasiyla bölgedeki trafik sikisikliginin yani sira can ve mal kayiplarina neden olan birçok trafik kazasinin da önlenecegini vurgulayan Baskan Aydar, “Vatandaslarimizin Ugur Mumcu Bulvarindan, Adnan Menderes Bulvarina isikta beklemeden ilerleyebilecekleri cep uygulamasi yapiyoruz. Bu çalismayi Büyüksehir Belediye Baskanimiz Zeydan Karalar ile birlikte son hizla yürütüyoruz. Vatandaslarimiz tren hattinin önünde beklemek zorunda kaliyor, bu da can güvenligi açisindan risk olusturuyordu. Yapacagimiz cep uygulamasi ile vatandasimiz isikta beklemeden Adnan Menderes Bulvari’na geçis yapabilecek. Bu sayede hem trafik sorunu ortadan kalkacak hem de can güvenligi açisindan risk azalmis olacak. Adana Büyüksehir Belediyesi ile Ceyhan Belediyesi el ele çalismaya devam edecek” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile